Simone Biles: Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της για δεύτερη φορά

22:17 7/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Simone Biles παντρεύτηκε για δεύτερη φορά τον αγαπημένο της, Jonathan Owens, σε μια πολυτελή και λαμπερή τελετή στο Κάμπο Σαν Λούκας το Σάββατο.

Η 26χρονη Ολυμπιονίκης και ο 27χρονος σύζυγός της, αστέρας του NFL, είχαν ανταλλάξει προηγουμένως γαμήλιους όρκους στις 22 Απριλίου στο Χιούστον του Τέξας για να νομιμοποιήσουν το γάμο τους πριν από τον γάμο τους στο Μεξικό.

“Έπρεπε να παντρευτούμε “νόμιμα” εδώ στις ΗΠΑ, αφού ο γάμος μας θα είναι

γάμος προορισμού” είχε απαντήσει η χρυσή Ολυμπιονίκης σε έναν ακόλουθό της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Galia Lahav (@galialahav)

Η Simone ήταν εντυπωσιακή με το παραμυθένιο νυφικό της με τις περίτεχνες λεπτομέρειες από δαντέλα. Το ζευγάρι περιβαλλόταν από συγγενείς και φίλους καθώς είπαν το “ναι” μπροστά σε ένα ιερό φτιαγμένο από πράσινο και λευκά λουλούδια.

Ο πατέρας της Simone, Ronald Biles, τη συνόδευσε στο ιερό και τον γάμο τέλεσε ο θείος της Paul. Ο επίσημος γάμος του ζευγαριού έρχεται μετά το δείπνο της πρόβας το βράδυ της Παρασκευής.

Τον Jonathan συνόδευσε η μητέρα του, Arthurine Cannon, η οποία αγκάλιασε στοργικά τον γιο της φθάνοντας μπροστά στον τελετάρχη και πήρε τη θέση της στην πρώτη σειρά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη donyayeshohrat (@donyayeshohrat)

Δεν είναι σαφές πότε άρχισαν να βγαίνουν οι δυο τους, αλλά η σχέση τους επισημοποιήθηκε στο Instagram όταν η παγκόσμια πρωταθλήτρια ανέβασε ένα μήνυμα γενεθλίων στον αγαπημένο της πριν από δύο χρόνια στα Stories της.

“Χρόνια πολλά για τα 25α γενέθλιά σου“, έγραψε. “Ελπίζω αυτή η χρονιά να σου φέρει όλα όσα θέλεις & περισσότερα.”

Σύμφωνα με συνέντευξή της στη Wall Street Journal, η Simone ήταν εκείνη που έκανε την πρώτη κίνηση όταν του έστειλε προσωπικό μήνυμα στα social media.

“Τον είδα και είπα “Ω, είναι πολύ χαριτωμένος”, οπότε είπα “γεια”… και μετά είδα ότι βρισκόταν στην περιοχή του Χιούστον, οπότε αρχίσαμε να κουβεντιάζουμε λίγο και μετά βγήκαμε, μία ή δύο εβδομάδες αργότερα.“

Σύμφωνα με τον Jonathan, δεν γνώριζε το πόσο επιτυχημένη αθλήτρια ήταν η μέλλουσα σύζυγός του όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fanpage for Simone Biles Owens (@dothebiles)

Keywords
Τυχαία Θέματα