Sofia Vergara: “Η εμφάνισή μου είναι το διαβατήριό μου στον κόσμο και δεν με πειράζει”

18:32 24/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sofia Vergara είναι της άποψης “αν το έχεις, πρέπει να το δείξεις. Έτσι δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι ήταν η εμφάνισή της που της άνοιξε τις πόρτες στην παγκόσμια αναγνωρισιμότητα.

Η σταρ ομολογεί ότι γνωρίζει πως η εμφάνισή της της έδωσε ένα προβάδισμα στη βιομηχανία, αλλά επιμένει ότι είναι η προσωπικότητά της που την κράτησε στη δουλειά.

“Θα ήταν παράλογο να το αρνηθώ ή να με κάνει αυτό να αισθάνομαι άσχημα”, δήλωσε η Vergara στην ισπανική εφημερίδα

El País.

REINAS! Sofía Vergara e Karol G durante a première de “Griselda”, nova série da Netflix.

pic.twitter.com/9cznzqH1Zq

— Tracklist (@tracklist) January 24, 2024

“Το τεράστιο στήθος μου και το σώμα μου μου άνοιξαν πόρτες για μένα- ήταν το διαβατήριό μου στον κόσμο όταν ήμουν 20 ετών όταν ξεκίνησα ως μοντέλο, αλλά σήμερα είμαι 51 ετών και είμαι ακόμη εδώ“.

Η Vergara, ωστόσο, λέει ότι η ικανότητά της να παίρνει ρίσκα είναι αυτό που τελικά εδραίωσε τη λαμπρή καριέρα της στην τηλεόραση που έχει διάρκεια.

“Δεν κάνω εγχείρηση εγκεφάλου, είναι απλώς ψυχαγωγία και το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να πουν ότι φαίνομαι άσχημη ή ότι αυτή η βλαμμένη δεν ξέρει πώς να παίζει. Μπορώ να το αντέξω“, δήλωσε στην εφημερίδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Η Vergara παρατήρησε ότι η εμφάνισή της της άνοιξε πόρτες στο λύκειο, όταν άρχισε να δέχεται την προσοχή των αγοριών. Αλλά ενώ στην αρχή ήταν ωραία, σύντομα παρατήρησε ότι της συμπεριφέρονταν διαφορετικά.

“Υπάρχουν γυναίκες που είναι πιο όμορφες, νεότερες, που έχουν μεγαλύτερο στήθος και καλύτερο σώμα από εμένα, αλλά εγώ είμαι ακόμη εδώ γιατί έχω αποδείξει ότι μπορώ να μείνω. Από πολύ νεαρή ηλικία, ήξερα τα δυνατά μου σημεία και έπαιζα με βάση αυτά. Αλλά αν βλέπεις μόνο το στήθος μου, τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα”, είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα