Stardust: Tα ουράνια μηνύματα των πλανητών και πώς αυτά επηρεάζουν τα 12 ζώδια

18:34 13/7/2022 - Πηγή: InStyle

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Με την αφορμή της υπερπανσελήνου- του “ελαφιού” όπως ονομάζεται- στις 13/7, εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη που θα αφουγκράζεται τα ουράνια μηνύματα των πλανητών και πώς αυτά επηρεάζουν τα 12 ζώδια κάθε εβδομάδα.

Δεν ξεχνάμε ποτέ τον απλώς συμβουλευτικό ρόλο της αστρολογίας και πως τις τελικές αποφάσεις για τη ζωή μας, τις λαμβάνουμε αποκλειστικά εμείς.

Πάμε λοιπόν:

Κριός

Θέματα

καριέρας προβάλλουν στο προσκήνιο με ευνοϊκές προοπτικές, όμως καi τα του οίκου σας δεν περιμένουν και ζητούν τη διαλλακτικότητα και την επικοινωνιακή σας δεινότητα στην καρδιά τής ραστώνης του καλοκαιριού.

Αν κυνηγάτε το χρήμα θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά, αν πάλι αναζητείτε καλοκαιρινά ερωτικά σκιρτήματα, θα είναι ίσως με αρκετά νεότερα άτομα. Pas mal!

Ταύρος

Ταξίδια μακρινά για τους πιο δραστήριους και ευκαιρία για περισυλλογή ή διάβασμα ενός καλού βιβλίου για τους πιο…εσωτερικούς, υπαινίσσεται η τρέχουσα εβδομάδα. Σε κάθε περίπτωση η ενέργειά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, η επιθυμία για κάθε είδους απολαύσεις επίσης, οπότε αφήστε για λίγο στην άκρη τις όντως υπαρκτές δυσκολίες στη δουλειά σας και πράξτε αναλόγως.

Δίδυμοι

Αν και κατακλύζεστε από σφόδρα αγαπησιάρικη διάθεση, τα ‘προς το ζην’ αναλώνουν επί του παρόντος και κατά κύριο λόγο, δράση και σκέψεις.

Αυτό, μαζί με την πανσέληνο σε απαιτητική θέση για το ζώδιό σας, υποθάλπει μια μικρή υποσυνείδητη αναστάτωση και ένταση, όμως η κατάσταση είναι σαφώς περαστική. Τα καλύτερα έρχονται.

Καρκίνος

Τον μήνα των γενεθλίων σας και με την τρέχουσα σελήνη να σεργιανίζει επιδεικτικά απέναντί σας, τι άλλο από τα κάθε είδους θέματα σχέσεων, φωτίζονται αρκούντως και καταλυτικά. Άντε για να δείτε και εσείς ξεκάθαρα πού βαδίζετε. Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί ίσως, αλλά μπορείτε κάλλιστα να διαπρέψετε δυναμικά κατακτώντας τους στόχους σας αυτή την περίοδο.

Λέων

Η-αέναη έτσι κι΄αλλιώς- επιθυμία σας να λάμπετε στον περίγυρο, βρίσκεται στο φόρτε της. Νιώθετε δυνατοί σε σώμα και πνεύμα και πλάθετε με περίσσεια διάθεση, όνειρα για το μέλλον.

Δεν αποκλείεται δε να έρθετε αρκετά κοντά, ο νοών νοείτω, με κάποιον ή κάποια που θεωρούσατε απλώς, καλό φίλο/η. Μια χαρά το βρίσκω. Οι ψυχές δεν έχουν ηλικία, άλλωστε.

Παρθένος

Συντηρητικοί εκ φύσεως μεν, ο νους όμως κάποιων τολμηρότερων Παρθένων στο φλερτάκι βρίσκεται τούτη την εβδομάδα. Όσοι έχετε παιδιά ασχοληθείτε μαζί τους λίγο παραπάνω, ευκαιρία είναι επίσης να ξεκινήσετε οικογενειακώς ένα μακρινό ταξιδάκι, να ξεδώσετε ουσιαστικά, να έρθετε κοντά και να περάσετε όμορφα. Να φύγει βρε παιδί μου και αυτό το άγχος για την καθημερινότητα που νιώθετε τελευταίως.

Ζυγός

Μοιράζετε τον χρόνο σας ανάμεσα σε θέματα σπιτιού και εργασίας η οποία τελευταίως πάει αρκετά καλά παρεμπιπτόντως.

Ως ειδικοί μάλιστα της έννοιας της απόλυτης ισορροπίας, τα καταφέρνετε περίφημα ακόμη και εάν δεν είστε σε μεγάλα κέφια, μιας και τα ‘σοβαρά’ θέματα της καθημερινότητάς σας, στο μυαλό σας και στη ψυχή σας φαντάζουν ακόμη πιο βαριά.

Σκορπιός

Εάν κανονίζετε ταξιδάκι- και πολύ καλά κάνετε- η συμβουλή μου είναι να προσέξετε την επικοινωνία με τον νυν σύντροφό σας για να μην καταλήξει σε… καβγά τρικούβερτο. Αν πάλι αναζητείτε ταίρι και προγραμματίζετε επί τούτου το ταξιδάκι, προσοχή στις εντυπώσεις και στις αποφάσεις, πιθανόν να πρόκειται για εκείνα τα φύκια που περνάνε για μεταξωτές κορδέλες, αν εννοήσατε τι εννοώ(!)

Τοξότης

Θα σας απασχολήσουν, μάλλον θετικά, θέματα οικονομικά και γενικά περιουσίας. Συναισθηματικά τα πράγματα φαίνεται να βαίνουν καλώς και οι σχέσεις γενικά είναι αρμονικές. Ε και για να μην τα βγάζουμε όλα τέλεια, λίγη προσοχή απαιτείται στην υγεία και σε όσους στο γραφείο έχουν διαγνώσει ότι δε τους συμπαθούν όλοι οι συνάδελφοι το ίδιο, κάποιοι δε ηθελημένα τραβάνε το σχοινί. Αυτά.

Αιγόκερως

Ενδοσκόπηση, αυτογνωσία, φως στα μύχια της προσωπικότητας υπό το- άπλετο- φως του ολόγιομου φεγγαριού που πάντως σε γενικές γραμμές, θεωρείται ευοίωνο.

Δεν είναι κακή ιδέα να αναζητήσετε το έτερόν σας ήμισυ και να αναλώσετε την ενεργητικότητά σας στην αποκαλούμενη τρυφηλή ζωή. Η πολλή σοβαρότητα βλάπτει και με τον Πλούτωνα διελαύνοντα στο ζώδιό σας, ακόμη περισσότερο.

Υδροχόος

Φοβίες, ανασφάλειες, ίσως όνειρα που δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ, έρχονται στην επιφάνεια και, μπορεί να μην σας αρέσει ιδιαίτερα αυτό.

Όμως αυτό είναι μόνο για καλό και ξεκαθαρίζουν γρήγορα τα πράγματα. Από την άλλη, η εργασιακή καθημερινότητα είναι αρμονική, στο σπίτι οι δουλειές δεν λείπουν μεν αλλά τα βολεύετε και, η διάθεσή σας για λίγη έξτρα χαρά, καλά κρατεί. That’s the spirit!

Ιχθείς

Φίλοι, οικογενειακή κατάσταση, στόχοι που έχετε θέσει στη ζωή σας και τα συναισθηματικά ανοίγματα, ανήκουν στους τομείς που ευνοούνται αυτή την περίοδο.

Εσείς, πάντα κουρνιασμένοι βολικά στην ουτοπία του ονείρου, με τον κυβερνήτη σας μάλιστα τον Ποσειδώνα στο ΄σπίτι΄του, απλώς να προσέχετε τούτη την εβδομάδα λίγο παραπάνω, τις κοντινές μετακινήσεις σας πίσω από το…τιμόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα