Stardust: Tα ζώδια και πώς επηρεάζονται από τη σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου

Stardust 21/10-28/10/2023

Εφέτος η Εθνική εορτή φίλοι και φίλες, συνοδεύεται από την τελευταία σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς στις 28 του μήνα. Τα βαθιά συναισθήματα, οι αξίες και φυσικά το χρήμα δέχονται σοβαρές και σχετικά μακρόπνοες επιρροές, καλούν δε σε λογικά ρίσκα και μόνον!

Κριός

Καταφθάνει ένα επταήμερο φίλοι Κριοί, που θα μπορούσε να φέρει έντονη και ευχάριστη αισθηματική κινητικότητα. Από τις 22/10 ο Ερμής στον Σκορπιό, σας παρέχει την δυνατότητα να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον άνθρωπό σας, να εκφράσετε αμοιβαία τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματά σας, ενώ από

τις 24 του μήνα και έπειτα θα μπορούσατε, εάν το θέλετε, να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Για τους ‘ελεύθερους σκοπευτές’ του ζωδίου, η Πανσέληνος στις 28 είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια νέα γνωριμία που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια αρμονική, όσο και αισθαντική σχέση με καλή προοπτική διάρκειας.

Ταύρος

Στις 22/10 ο Ερμής στον Σκορπιό, επιδιώκει να βελτιώσει το υφιστάμενο κλίμα στην επικοινωνία σας, ενώ την ίδια ώρα το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σας προσδίδει αυτοπεποίθηση ενώ παράλληλα ανοίγει την πόρτα σε μια νέα αισθηματική γνωριμία. Η Σεληνιακή έκλειψη που είναι συνάμα Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 28/10, σας ωθεί να κάνετε τομές που δεν έχετε τολμήσει μέχρι τώρα στη ζωή σας και να χαράξετε δική σας πορεία κλείνοντας οριστικά κεφάλαια του παρελθόντος. Το τρίγωνο Ουρανού-Αφροδίτης στο κλείσιμο του μήνα φέρνει ξαφνικές και ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα μάλιστα στους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου.

Δίδυμοι

Τρυφερότητα και αισθησιασμός προβάλλουν ως οι πρωταγωνιστές της ζωής σας αυτό το επταήμερο και αυτό είναι αρκετό για να μαγνητίσει κοντά σας νέα πρόσωπα, ή να βελτιώσει σημαντικά την σχέση των ήδη δεσμευμένων.
Ο φυσικός σας κυβερνήτης Ερμής σας παρέχει με την σειρά του αφειδώς ευφράδεια και επικοινωνιακή δεινότητα, που πολύ θα σας βοηθήσει τούτη την περίοδο με την σύμπραξη Δία και Αφροδίτης σε καλή όψη. Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα τονίζει ακόμη περισσότερο τον ερωτισμό σας και υπόσχεται ευτυχία, μέσα όμως απαραίτητα από τις σωστές επιλογές που καλείστε να κάνετε χρησιμοποιώντας λογική, αλλά και την αυξημένη διαίσθησή σας.

Καρκίνος

Εσείς Καρκίνοι ετοιμαστείτε για συναντήσεις με τους αγαπημένους σας φίλους, για ευχάριστες κοινωνικές επαφές, ακόμη δε και για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες που θα σας βγάλουν για τα καλά από το περίφημο ΄καβούκι΄ σας. Αυτή η τάση εντείνεται μετά τις 22/10, με τη διέλευση του Ερμή στον πολύ φιλικό σας Σκορπιό. Γίνεστε επομένως πιο εκφραστικοί, περισσότερο ειλικρινείς με τους άλλους και, επιτέλους μπορείτε τώρα πιο εύκολα να ανοιχτείτε συναισθηματικά στα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Όλο αυτό μάλιστα, μπορεί να σας φέρει αναπάντεχα όμορφα μηνύματα ερωτικής ανταπόκρισης εκεί γύρω στο τέλος Οκτωβρίου, με το αρμονικό τρίγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ του Ουρανού και της γλυκιάς Αφροδίτης.

Λέων

Μεγάλη βαρύτητα για εσάς- φίλοι Λέοντες- αποκτά η έννοια οικογένεια τις μέρες που ακολουθούν. Στις 22/10 λοιπόν καλείστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στο σπιτικό σας, να κάνετε εγκάρδιες συζητήσεις, να κατευνάσετε πιθανές εντάσεις και να τα βρείτε ‘κάπου στην μέση΄ με το ταίρι, ή με τους οικείους σας. Την δε ημέρα της Πανσελήνου στις 28 αυτού του μήνα, οφείλετε να επανεξετάσετε την σημασία των προτεραιοτήτων που έχετε θέσει στη ζωή σας και, εάν απιτείται, να κλείσετε οριστικά ένα κεφάλαιο που σας βαραίνει, σας αναγκάζει να συμβιβάζεστε διαρκώς και δεν σας βοηθάει να προχωρήσετε με σαφήνεια συνυπολογίζοντας τις συναισθηματικές σας ανάγκες με τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας.

Παρθένος

Στις 22/10 έρχεται στη ζωή σας ο άκρως επικοινωνιακός και ευέλικτος Ερμής μέσα στον Σκορπιό για να ωθήσει σημαντικά την κοινωνική ζωή σας και να τονώσει την εξωστρέφειά σας. Την ίδια μέρα δε, η Αφροδίτη που συνομιλεί γλυκά με τον ευεργέτη Δία σε ένα όμορφο τρίγωνο που πραγματοποιεί μαζί του, σας χαρίζει ευχάριστες επαφές, αισιοδοξία και άφθονη τύχη. Βρείτε τις πιο ικανοποιητικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί, αφεθείτε σε τυχαίους και κεραυνοβόλους έρωτες και προπαντός πιστέψτε σε θετικές εξελίξεις μετά από σχετικές εποικοδομητικές συζητήσεις, στο τέλος του μήνα και με την βοήθεια του τριγώνου του Ουρανού και της Αφροδίτης.

Ζυγός

Έχετε ήδη υποδεχθεί την Ηλιακή έκλειψη και μαζί νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 14 του μήνα, κάτι που σας έκανε να επικεντρωθείτε σε ό,τι πραγματικά σας εκφράζει και είναι ταιριαστό με εσάς, ιδιαίτερα σε ότι αφορά το κεφάλαιο ΄σχέση΄. Στις 28/10, η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου ενδέχεται να σας δημιουργήσει προβλήματα εμπιστοσύνης απέναντι σε ανθρώπους σημαντικούς για εσάς, μέσα από πιθανές αποκαλύψεις γεγονότων που μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες, τα δεδομένα και τις εξελίξεις. Ευκαιρία να συνειδητοποιήσετε τώρα τα όριά σας και κυρίως, μέχρι πού μπορείτε εφεξής να υποχωρείτε.

Σκορπιός

Πνεύμα συμφιλίωσης και αρμονικές επαφές διαποτίζουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για εσάς. Στις 22/10 ο Ερμής εισέρχεται στο ΄σπίτι΄σας και σας παροτρύνει να είστε ειλικρινείς και ευθείς. Η Πανσέληνος -ταυτόχρονα Σεληνιακή έκλειψη- στον απέναντί σας Ταύρο, φωτίζει τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας και τις συνεργασίες σας. Αναμένονται αποκαλύψεις και πιθανώς…τελειώματα, που όμως είναι αναγκαία και μάλιστα θα αποδειχθούν ευεργετικά, με την πάροδο του χρόνου. Είστε σαφώς μπροστά σε ξεκαθαρίσματα. Μην ξεχνάτε όμως ότι για να έρθει καθετί καινούργιο, πρέπει πρώτα να αδειάσει ο χώρος από το παλιό. Αποδεσμευθείτε αποφασιστικά λοιπόν και εμπιστευθείτε τον Ουρανό και την Αφροδίτη που κάνουν μεταξύ τους τρίγωνο στις 31/10, καθώς υπόσχονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης

Από τις 12/10 εσείς Τοξότες διακατέχεστε από μια κάπως βαριά ψυχολογία, λόγω της παρουσίας του εριστικού Άρη στον Σκορπιό. Με την έκλειψη του Ηλίου πάλι στον Ζυγό στις 14 του μήνα, πραγματοποιήσατε τα αναγκαία ξεκαθαρίσματα στους φίλους και τους ανθρώπους γύρω σας αφού συνειδητοποιήσατε τελειωτικά ποιοι αξίζουν να είναι δίπλα σας και ποιοι όχι. Η παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 22/10 και μετά, είναι μια καλή ευκαιρία για να σκεφθείτε τα δικά σας λάθη και να προβείτε σε διορθώσεις και επανεκτιμήσεις όπου χρειάζονται. Στο τέλος του Οκτωβρίου είναι αρκετά πιθανό να πραγματοποιήσετε κρυφές συναντήσεις και επαφές που μπορεί να βοηθήσουν ώστε να ‘ξεμπλοκαριστούν’ οι σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Οργανωθείτε φίλοι μου Αιγόκεροι και-γιατί όχι- προγραμματίστε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, μιας και το τυχερό τρίγωνο Δία-Αφροδίτης στις 22 του Οκτωβρίου, ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και βελτιώνει δραστικά τη διάθεσή σας. Γίνεστε αναγκαστικά πιο εξωστρεφείς με την είσοδο -την ίδια μέρα- του Ερμή στον Σκορπιό και το κεφάλαιο ‘φίλοι’ πρωτοστατεί στη ζωή σας. Επίσης, καθετί που αφορά τους στόχους σας και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να τους πετύχετε, μπαίνουν στο προσκήνιο. Η έκλειψη στον Ταύρο στις 28/10 φέρνει ‘σκληρές’ συνειδητοποιήσεις, αλλά και την απόρριψη εκ μέρους σας περαιτέρω συμβιβασμών. Την τελευταία μέρα του μήνα αυτού, η Αφροδίτη σε θετικό τρίγωνο με τον ‘επαναστάτη’ Ουρανό κάλλιστα μπορεί να σημαίνει συναντήσεις με ξαφνικό και έντονο ερωτικό ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Αν προσδοκάτε μια αισθηματική επανασύνδεση από το παρελθόν, αυτή μπορεί να προκύψει γύρω στις 22 του μήνα που είναι μια άκρως βοηθητική ημερομηνία για παρεμφερείς καταστάσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο της 28ης Οκτωβρίου βάζει τίτλους τέλους σε έναν συναισθηματικό κύκλο, μιας και ξεκαθαρίζει απολύτως αν αυτός όντως σας καλύπτει ή όχι. Διατηρήστε την ηρεμία σας εσωτερικά και απέναντι στον ευρύτερο οικογενειακό σας χώρο και προπαντός, μη μείνετε στάσιμοι για ακόμη μια φορά επειδή νιώθετε ανασφαλείς και φοβάστε τη μοναξιά. Προχωρήστε παρακάτω με αισιοδοξία και πίστη, ακόμη και εάν αυτή τη στιγμή νιώθετε όλο αυτό πραγματικά πολύ επίπονο.

Ιχθύες

Θα γίνετε σαφώς πιο κοινωνικοί το αμέσως επόμενο διάστημα φίλοι Ιχθείς και πιο τολμηροί γενικά λόγω της επερχόμενης πολύτιμης βοήθειας του πλανήτη Ερμή, από τον φιλικό σας Σκορπιό. Ανοιχτείτε περισσότερο αισθηματικά, εκδηλωθείτε πιο απελευθερωμένα και φτιάξτε τα πάλι με τον άνθρωπό σας, εάν έχετε μαλώσει για κάποιο λόγο. Καλό είναι να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας με ένα όμορφο ταξιδάκι. Περαιτέρω, φροντίστε να ζήσετε μεστά το θετικό τρίγωνο Ουρανού-Αφροδίτης στις 31/10, μέσα από αναπάντεχες συναντήσεις ή ‘γαργαλιστικά΄ και ξαφνικά μηνύματα που θα σας δώσουν ζωή και φρέσκους συναισθηματικούς στόχους, για να ασχοληθείτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα