Stardust: Ευχάριστες ειδήσεις, ταξίδια και έξυπνες ιδέες για τα ζώδια του μεταβλητού και σταθερού σταυρού για το διάστημα 2.9-9.9

02:28 2/9/2023 - Πηγή: InStyle

Stardust 2-9/9/2023

Ευχάριστες ειδήσεις, ταξίδια και έξυπνες ιδέες για τα ζώδια του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού. Αγαθή τύχη, προοπτικές και ανάπτυξη περισσότερο για τους γεννημένους το β΄ δεκαήμερο των παρορμητικών και των σταθερών ζωδίων. Όντως, με ενδιαφέροντα τρόπο μπήκε ο φετινός Σεπτέμβριος.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Με

τον ευεργέτη πλανήτη Δία στον δεύτερο οίκο σας φίλοι Κριοί, τα οικονομικά βαίνουν καλώς και οι απολαβές σας έχουν αυξητική τάση. Στις 4/9 το τρίγωνο του γίγαντα πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος με τον Ερμή, ίσως δηλώσει μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά σας, ή ευχάριστα νέα σε θέματα υγείας που σας απασχολούν. Όλα αυτά, ιδιαίτερα ισχυρά για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Ξαφνικές ευκαιρίες με ευοίωνη προοπτική καραδοκούν για να σας φτιάξουν για τα καλά την διάθεση γύρω στις 8 του μήνα, με το τρίγωνο που δημιουργείται μεταξύ του Ηλίου στην Παρθένο και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.

Ταύρος

Εσείς αγαπητοί Ταύροι επανέρχεστε στην καθημερινή σας ρουτίνα μετά τις διακοπές, έχοντας μια ιδιαίτερα πληθωρική και ανοιχτόκαρδη διάθεση. Απολαμβάνετε την όντως ξεχωριστή επικοινωνιακή σας άνεση, τα πάτε απρόσμενα καλά με τα παιδιά σας και πολύ… ΄παιχνιδιάρικα’ με το αισθηματικό σας ταίρι. Επαγγελματικά, από τις 6 και έπειτα ευνοούνται οι ουσιώδεις συζητήσεις, οι μετακινήσεις και γενικά η ανεμπόδιστη προώθηση του έργου σας. Ξαφνική επιτυχία από το πουθενά, κάτι που περιλαμβάνει και τα τυχερά παιχνίδια, παραμονεύει εκεί γύρω στις 8 του Σεπτεμβρίου, ‘ακουμπάει’ δε τόσο τον σταθερό όσο και τον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων.

Δίδυμοι

Έντονη δραστηριοποίηση και πολλές συζητήσεις στα πλαίσια του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος φίλοι Δίδυμοι προβλέπονται αυτή την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε την ενισχυμένη διαίσθησή σας για να βρείτε τις λύσεις που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι όσοι Δίδυμοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον κτηματομεσιτικό κλάδο και όσοι, αυτή την περίοδο, παρακολουθούν σεμινάρια ή πρόκειται να ασχοληθούν με την κατ΄οικον εκπαίδευση. Ακόμη, όσοι τυχόν ασχολείστε με παντός είδους καλλιτεχνικές δραστηριότητες, μπορείτε τώρα να εκφραστείτε σαφώς πιο δημιουργικά και σίγουρα πολύ πιο πρωτότυπα.

Καρκίνος

Φίλοι, κοινωνικές ομάδες στις οποίες πιθανώς έχετε ενταχθεί και σας ενδιαφέρουν, θα αποτελέσουν το κυρίως πεδίο δράσης για εσάς το επόμενο δεκαήμερο, αγαπητοί Καρκίνοι. Επικοινωνιακά βρίσκεστε στα επάνω σας και μπορείτε τώρα να πετύχετε πολλά. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να μετακινηθείτε και να ταξιδέψετε πολύ αυτές τις μέρες, όμως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει γιατί θα έχετε καλές ειδήσεις και τυχερές συναντήσεις που θα ενισχύσουν τις θετικές εξελίξεις σε οτιδήποτε σας απασχολεί στο επίπεδο των στόχων που έχετε θέσει στον τον εαυτό σας.

Λέων

Η καθαρά επαγγελματική σας προβολή, ή η καταξίωση και τα συνακόλουθα οφέλη στο επίπεδο του εισοδήματός σας θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας αυτή την εβδομάδα, αγαπητοί μου Λέοντες. Το δε τρίγωνο Ουρανού Ηλίου στις 8 Σεπτεμβρίου, για εσάς ιδιαίτερα που έχετε γεννηθεί στο β΄ δεκαήμερο, μπορεί να κομίσει μια πολύ καλή ευκαιρία για ουσιαστική ανέλιξη και αυξημένα έσοδα. Γνωρίζετε καλά πως είστε γεννημένοι ηγέτες και τούτο το διάστημα, αυτό γίνεται καταφανές σε όλους. Εσείς όμως φροντίστε να κρατάτε το μέτρο και να είστε πάντα ηθικοί και ώριμοι με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας.

Παρθένος

Σας χαρακτηρίζει άφθονη ενεργητικότητα, με την ρητορική σας δε δεινότητα και τις έξυπνες ιδέες που έχετε, προκαλείτε καλή εντύπωση στην ομήγυρη φίλοι Παρθένοι. Είναι ευκαιρία για ένα όμορφο και μακρινό ταξίδι που πιθανώς να σας αλλάξει και τις πεποιθήσεις. Θετικές προβλέπονται οι εξελίξεις σε σπουδές και πιθανότατη η αναπάντεχη επιτυχία σε θέματα που σας προβλημάτιζαν μόλις μέχρι χθες. Όλα είναι μέσα στο ‘παιχνίδι’ κατά τη γενικότερη ευνοϊκή για το ζώδιό σας πλανητική συγκυρία τη δεδομένη στιγμή. Το μυαλό σας λειτουργεί με καινοτόμο τρόπο και επιθυμείτε σφοδρά να πάτε κόντρα σε πολλές κοινωνικά αποδεκτές απόψεις.

Ζυγός

Έμφαση στην κοινωνική σας ζωή με τον χρονικό ορίζοντα να απλώνεται μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, για εσάς φίλοι Ζυγοί. Πιθανώς να απαιτηθούν έξτρα έξοδα σε ό,τι έχει να κάνει με την οικογένειά σας, εν τούτοις το τρίγωνο Δία-Ερμή στις 4 του μήνα, έχει την δυνατότητα μέχρι και καινούργιο ερωτικό σύντροφο να εμφανίσει στο δρόμο σας. Στις 8 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο που δημιουργείται από τον μεγάλο ευεργέτη πλανήτη Δία στον Ταύρο, σας χαλαρώνει και σας ξεκουράζει από την πολλή δουλειά και η σοβαρή ένταση των προηγούμενων ημερών υποχωρεί σημαντικά.

Σκορπιός

Ο τομέας της ζωής που θα ευνοηθεί για εσάς φίλοι Σκορπιοί από τις 4 του μήνα και μετά, οπότε η Αφροδίτη επανέρχεται σε ορθή πορεία, είναι η καριέρα, η εικόνα σας και το κύρος σας στην κοινωνία. Ο Ερμής από την άλλη σας βοηθάει αρκετά από τον κομβικό τομέα των συμμάχων σας. Αποφύγετε να είστε άκαμπτοι ή απόλυτοι στα ερωτικά σας. Στις 8 του μήνα το κλίμα θα είναι θετικό για να πραγματοποιήσετε επαφές και να κλείσετε συμφωνίες για μια καλύτερη θέση που θα αναδείξει με τον πιο δόκιμο τρόπο τα ομολογουμένως πολλά προσόντα σας.

Τοξότης

Με τις ευλογίες της Αφροδίτης και με την σύμπραξη του ‘γλυκού’ καιρού που κατά κανόνα έχει ο Σεπτέμβριος, μπορείτε εσείς φίλοι μου Τοξότες να προγραμματίσετε ένα μοναδικό ταξίδι ανανέωσης και πραγματικής αναψυχής, που θα το θυμάστε για καιρό. Πριν ‘σαλπάρετε΄, τακτοποιήστε τυχόν εκκρεμότητες με νομικές υποθέσεις και μην εμπλακείτε σε… περίεργες, θολές οικονομικές δοσοληψίες. Στα ερωτικά σας, τα μηνύματα παραμένουν πιθανώς διφορούμενα και εδώ χρειάζεται ένα ειλικρινές ξεκαθάρισμα, πάντοτε φυσικά μέσα σε ήπιο και συναινετικό κλίμα που είναι ό,τι καλύτερο σε κάθε αναποδιά.

Αιγόκερως

Μπαίνετε σε μια περίοδο και μια εβδομάδα θετική και ανανεωτική αγαπητοί Αιγόκεροι και αυτό το οφείλετε στην επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθόδρομη φορά στις 4 του μήνα. Αυτή λοιπόν είναι που συνεπικουρεί τη βελτίωση σε όλους τους βασικούς τομείς της ζωής σας, δηλαδή στα επαγγελματικά-οικονομικά και στα αισθηματικά. Επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται ιδιαίτερα, οι ακαδημαϊκές σπουδές επίσης, όπως άλλωστε και η προσπάθειά σας να βρείτε μια καλύτερη εργασία. Εκεί γύρω στις 8 Σεπτεμβρίου, το τελευταίο φαντάζει αρκετά πιθανό και με καλές προοπτικές.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη απέναντί σας φίλοι Υδροχόοι, στρέφει το κυρίως ενδιαφέρον σας σε θέματα συνεργασιών, είτε αυτές αφορούν τους συνεργάτες σας είτε το ίδιο το άτομο με το οποίο συνδέεστε αισθηματικά. Αξιολογείτε τώρα την όλη κατάσταση και βλέπετε εν κατακλείδι τι αξίζει και τι όχι. Μην αποκλείετε καθόλου το ενδεχόμενο ένας παλιός έρωτας να διεκδικήσει εκ νέου είσοδο στη ζωή σας και για αυτό καλόν είναι να είστε έτοιμοι για κάθε πιθανή εξέλιξη. Το τρίγωνο του Δία με τον Ήλιο στις 8/9 σας εξασφαλίζει σημαντική βοήθεια και μια αναπάντεχα θετική τροπή σε ό,τι σας απασχολεί και σας βασανίζει.

Ιχθείς

Έχοντας επιστρέψει στην εργασία σας μετά το διάλειμμα των φετινών διακοπών φίλοι Ιχθείς, θα πιστοποιήσετε πως η καθημερινότητα έχει βελτιωθεί πολύ και το κλίμα είναι σαφώς καλύτερο. Η σύνοδος του Ηλίου και του Ερμή στο πολικό σας ζώδιο της Παρθένου, φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σας και σας προτρέπει με τον τρόπο της να πάρετε τις τελικές αποφάσεις σας. Οικονομικά, το ευνοϊκό τρίγωνο που διαμορφώνεται μεταξύ Ηλίου και Δία στις 8 Σεπτεμβρίου, επενεργεί θετικά συνάμα δε είναι πιθανό να ευεργετήσει όλόκληρο το φάσμα των σχέσεών σας, συμπεριλαμβανομένου και του ‘ευαίσθητου’ αισθηματικού τομέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα