Stardust: Η ανάδρομη Αφροδίτη μάς οδηγεί στο να κάνουμε ξεκαθαρίσματα σε μισοτελειωμένες καταστάσεις

00:10 5/8/2023 - Πηγή: InStyle

Stardust 5-12/8/2023

Ευρισκόμενοι στον ‘αστερισμό’ τής, σε εξέλιξη, ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα, που θα διαρκέσει έως τις 4/9, καλούμαστε όλοι να κάνουμε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα σε μισοτελειωμένες καταστάσεις και να κάνουμε τις αλλαγές σε ό,τι δεν μας ταιριάζει πια, Έτσι θα αισθανόμαστε καλύτερα με τον εαυτό μας.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Αφροδίτη των ημερών αυτών σε ανάδρομη πορεία, φέρνει στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά σας, τη δημιουργική σας έμπνευση και τις ερωτικές σας σχέσεις. Σας καλεί σε επαναπροσδιορισμούς

και ελέγχους που σκοπό έχουν να τακτοποιήσουν όποιες ελλείψεις και ανισορροπίες υφίστανται. Οικονομικά θέματα συνεργασιών, θέματα που σχετίζονται με χρήματα και με τις ανάγκες των παιδιών, η απόλυτα προσωπική σας σχέση με το έτερό σας ήμισυ, μπαίνουν στο μικροσκόπιο του ενδιαφέροντός σας και ζητούν την προσοχή σας.

Ταύρος

Η Αφροδίτη που τυχαίνει να είναι κυβερνήτης του ζωδίου σας, κινείται ανάδρομη στον θεμελιακό 4ο οίκο σας και πιθανώς να σας φέρει έγνοιες σε οικογενειακά θέματα, ή ακόμη μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια βαθιά ριζωμένες ανασφάλειές σας από την παιδική ήδη ηλικία. Είναι ακόμη πιθανό να πραγματοποιήσετε αναγκαίες επισκευές στο σπίτι σας ή διακοσμητικές αλλαγές, για να νιώσετε πιο ζεστά και πιο οικεία. Κάποιοι άλλοι Ταύροι όμως, ίσως σκεφτούν μια μετακόμιση σε έναν άλλο χώρο, πιο όμορφο και πιο λειτουργικό για τα δικά τους γούστα και τις ανάγκες.

Δίδυμοι

Όσα μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια έχετε προγραμματίσει για τον μήνα αυτόν, ήρθε η στιγμή να τα πραγματοποιήσετε. Δώστε εν τούτοις λίγη προσοχή στην επικοινωνία σας και ιδιαίτερα σε κάποια ανόητα και πάντως ζημιογόνα κουτσομπολιά που ίσως γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Ακόμη δε περισσότερο σε προσπάθειες εξαπάτησής σας σε επαγγελματικό, φιλικό ή ακόμη και αισθηματικό επίπεδο. Μπορεί τώρα να αναρωτηθείτε αν οι επαφές που έχετε με κάποιους ανθρώπους αξίζουν πραγματικά τον κόπο, ή ακόμη να ανακαλύψετε νέα πνευματικά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που σας ελκύουν πολύ και να διακόψετε τις παρούσες.

Καρκίνος

Το χρήμα είναι πάντα για εσάς πολύ σημαντικό και σας επηρεάζει σημαντικά στην όλη ψυχολογία σας. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον γειτονικό σας Λέοντα, θα χρειαστεί μάλλον να αναθεωρήσετε την οπτική σας απέναντι στα αποκτήματά σας και ιδιαίτερα απέναντι στο… ρευστό. Τακτοποιείστε τις εκκρεμότητές σας και, να σκέφτεστε διπλά πώς και πού ξοδεύετε τα λεφτά σας για να μη βγείτε εκτός προυπολογισμού και αδειάσει το πορτοφόλι σας. Σκεφτείτε ακόμη τις προσωπικές σας σχέσεις και προσπαθήστε να καταλάβετε από ποιους αντλείτε πραγματική χαρά και αναγνώριση και από πού… λίγα πράγματα!

Λέων

Εσείς Λέοντες, με την Αφροδίτη ανάδρομη στον πρώτο σας οίκο, μπορούμε να πούμε πως έχετε τη μοναδική ευκαιρία να ‘βυθιστείτε’ στον εσωτερικό σας κόσμο και να ανακαλύψετε ξανά από την αρχή τον εαυτό σας. Καθότι δε ο 1ος οίκος επιδρά επίσης και σε θέματα του 7ου οίκου που αφορά τις σχέσεις, είναι πολύ πιθανό να επανεξετάσετε την ποιότητα και τη δυναμική των συνεργασιών σας και να επιδιώξετε κάποιες ρυθμίσεις. Μην επιτρέπετε σε ασυνείδητους φόβους να σας μπλοκάρουν, βελτιώστε το ‘προφίλ’ σας προς τα έξω και επιδιώξτε την ισορροπία που ζητάτε σε όλα τα επίπεδα για να νιώσετε πιο ικανοποιημένοι και πιο ‘γεμάτοι’.

Παρθένος

Σε αυτήν τη φάση της ζωής σας και για λίγες εβδομάδες ακόμη, θα μπείτε στον πειρασμό να αντιμετωπίσετε το παρελθόν σας και ό,τι σχετίζεται με αυτό. Οτιδήποτε ανεκπλήρωτο από τα παλιά που σας προκαλεί ανασφάλεια, είτε αφορά σχέσεις, τη βιοποριστική εργασία, είτε απλώς τις φιλίες σας, σας καλεί να το προσέξετε και να κλείσετε τις εκκρεμότητες που το ‘βαραίνουν’. Έτσι μόνο θα απαλλαγείτε από τα άγχη και τις φοβίες που αυτή η κατάσταση συντηρεί ενδόμυχα και σας ‘δηλητηριάζει’ αργά- αργά… σήμερα. Πολύ πιο απλά: Ό,τι βρίσκετε πλέον πως δεν σας ‘κάνει’, αφήστε το πίσω και προχωρήστε με θάρρος μπροστά.

Ζυγός

Οι φίλοι και οι κοινωνικές σας επαφές μπαίνουν αυτήν την περίοδο στο μικροσκόπιο. Ίσως τώρα κάποια σημαντική φιλική σας σχέση περνάει μια κρίση και εσείς πρέπει να αξιολογήσετε την κατάσταση και να πάρετε τις κατάλληλες, δύσκολες όμως αποφάσεις. Έρχεστε λοιπόν αντιμέτωποι με το παρελθόν και σας δίνεται μια ευκαιρία να φτιάξετε τα πράγματα και να κλείσετε τις εκκρεμότητες, ή εναλλακτικά πρέπει να αφήσετε πίσω σας οριστικά τις καταστάσεις που σας φορτώνουν άγχη και φοβίες. Προσοχή στις ‘κρυφές’ αισθηματικές σας σχέσεις, ή ό,τι άλλο παρασκηνιακό επειδή μπορεί να επιφυλάξει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σκορπιός

Στην καρδιά του καλοκαιριού βρισκόμαστε με γεμάτες κόσμο τις παραλίες και εσείς έχετε τον νου σας σε επαγγελματικά σχέδια και στα όνειρα. Επαναπροσεγγίζετε λοιπόν τους μεγάλους σας στόχους, μιας και η Αφροδίτη αναμοχλεύει πράγματα και καταστάσεις στον οίκο της καριέρας και της φήμης σας. Είναι αρκετά πιθανό να δείτε τώρα πως κάτι που νομίζατε πως επιθυμούσατε πολύ -σε δεύτερη ανάγνωση- δεν σας κάνει πλέον κλικ. Επομένως, χρειάζεται μια αναθεώρηση και ένας άλλος σχεδιασμός που να αφορά το επιθυμητό ‘στίγμα’ σας στην κοινωνία και την συνακόλουθη αύξηση των εσόδων σας.

Τοξότης

Εσείς Τοξότες θα επικεντρωθείτε σε θέματα εξωτερικού, σε θέματα που αφορούν σπουδές, ίσως δε την επαγγελματική σας μετεκπαίδευση. Μέντορες ή καθηγητές που πιθανόν να σας αλλάξουν την ίδια την κατεύθυνση των σπουδών που έχετε επιλέξει θα μπουν στο μικροσκόπιό σας και έτσι μπορεί να σκεφτείτε να επαναπροσδιορίσετε κάποια πιστεύω σας, μα και απόψεις που μέχρι σήμερα είχατε πάνω στο αντικείμενο αυτό. Σκεφτείτε επομένως ψύχραιμα και -γατί όχι- ωφελιμιστικά με την έννοια ότι είναι σημαντικό να εντοπίσετε ποιο πνευματικό μονοπάτι είναι το πλέον κατάλληλο και θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε καλύτερα τα θέλω σας.

Αιγόκερως

Προβλήματα σε σχέσεις και πιθανά διλήμματα που προκύπτουν από αυτές, ενδέχεται να σας απασχολήσουν τούτες τις μέρες. Ακόμη, εάν έχετε οικονομικές δοσοληψίες ή εκκρεμότητες με τράπεζες και τις υπηρεσίες του Δημοσίου, ή ακόμη και με τον σύντροφό σας, καλόν είναι να τις φροντίσετε πιο σχολαστικά, να τις ‘ρυθμίσετε’ με μεγαλύτερη προσοχή και με ορθολογικό πρίσμα, αναγνωρίζοντας πιθανά λάθη σας στην μέχρι τούδε διαχείριση. Μάλιστα, να μπείτε στα ‘βαθιά’ σε ό,τι αφορά μια πολύ κοντινή σας σχέση και να φτιάξετε ό,τι φτιάχνεται ώστε να αποκτήσετε την ασφάλεια που ζητάτε και, το πιο σπουδαίο, να μην αισθάνεστε μπερδεμένοι!

Υδροχόος

Με τη γλυκιά Αφροδίτη να πορεύεται ανάδρομη στον οίκο των αισθηματικών και άλλων σχέσεών σας, όλα όσα αφορούν ή πιθανώς ενοχλούν σε ερωτικό, φιλικό, ή αμιγώς επαγγελματικό επίπεδο βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σας. Δείτε λοιπόν με κριτικό, συνάμα όμως αντικειμενικό μάτι τι προσφέρετε εσείς και τι παίρνετε ως αντάλλαγμα και, αναλόγως κινηθείτε. Αν νομίζετε δε ότι χρειάζονται τροποποιήσεις συμπεριφοράς σε ό,τι έχει να κάνει με τα πολύ δικά σας άτομα και τις ανάγκες τους, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να τις πραγματοποιήσετε και να αισθανθείτε πιο ικανοποιημένοι.

Ιχθείς

Δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα να εξετάσετε ξανά και σε λεπτομέρεια τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους στη δουλειά σας, αλλά και με όσους άλλους καθορίζουν εν πολλοίς την καθημερινότητά σας. Αν κάτι μάλιστα δεν σας ικανοποιεί στον χώρο εργασίας σας, κάντε οπωσδήποτε τις απαραίτητες κινήσεις και αλλάξτε το. Αν πάλι, όλο αυτό που εσείς ορίζετε και θεωρείτε ως ‘καθημερινότητα’ δεν σας καλύπτει καθόλου πλέον και δεν σας προσφέρει ευχαρίστηση, σκεφτήκατε μήπως, ότι ίσως έφτασε τελικά η ώρα πάρετε και να υλοποιήσετε μερικές ‘γενναίες’ αποφάσεις; Ακόμη, φροντίστε να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την υγεία και την ευζωία σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα