Stardust: Μια ήσυχη εβδομάδα, με το μυαλό στις διακοπές και στη διασκέδαση, στην άθληση και στον υγιεινό τρόπο ζωής

00:05 8/7/2023 - Πηγή: InStyle

Stardust 8-15/7/2023

Μια ήσυχη γενικά εβδομάδα, με το μυαλό στις διακοπές και στη διασκέδαση, στην άθληση και στον υγιεινό τρόπο ζωής για να διώξουμε τα άγχη, την κόπωση και τη νευρικότητα…

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Ξεκινάει μια εβδομάδα, κατά την οποία θα ακολουθήσετε ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα σε ό,τι αφορά τις σωματικές δραστηριότητες, αλλά και την εργασία σας. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και απεχθάνεστε την αδράνεια και την τεμπελιά. Ελέγξτε όμως λίγο το αυξημένο άγχος και τον παρορμητισμό σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε προβλήματα με τους γύρω σας και, αντί για

αυτά καλλιεργείστε τη συναίνεση, τις οικείες συζητήσεις και τον πνευματώδη διάλογο, κάτι που άλλωστε ευνοείται εκ των πραγμάτων, με την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 12 του μήνα.

Ταύρος

Πιθανώς από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να μπείτε σε μια διαδικασία να κουβεντιάσετε με τους οικείους σας και να θυμηθείτε το παρελθόν σας και ζητήματα που αφορούν τα οικογενειακά σας. Η διαίσθησή σας πάλι είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό σας βοηθάει να αντιλαμβάνεστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν. Από την άλλη, η είσοδος του μαχητικού Άρη στον 5ο οίκο σας χρησιμεύει για να μπορέσετε να διασκεδάσετε περισσότερο, να ασχοληθείτε με ανέμελα πράγματα και να πλησιάσετε τα παιδιά σας, διαθέτοντάς τους χρόνο και ενέργεια.

Δίδυμοι

Εκεί γύρω στις 11 του μήνα θα νιώσετε τη συναισθηματική ανάγκη να ζήσετε από πιο κοντά την οικογένειά σας και θα αναλώσετε δυνάμεις σε μια προσπάθεια να καλύψετε τις ανάγκες της προστατευτικά, γεγονός που θα κάνει και εσάς να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Άλλωστε, η αστρολογική συγκυρία και ειδικά ο πλανήτης Ερμής, τώρα βοηθάει ιδιαίτερα την επικοινωνία και τις διανοητικές συζητήσεις. ακόμη όμως και τις κερδοφόρες συναλλαγές με άλλους. Γενικά, θα βρίσκεστε εν κινήσει, θα είστε πολύ κοινωνικοί και διανοητικά νεανικοί, όσο και πολυπράγμονες.

Καρκίνος

Για όσους Καρκίνους το διάστημα αυτό συνοδεύεται με κάποιες οικονομικές σκοτούρες, η εβδομάδα που έρχεται δίνει την καλή ευκαιρία μιας πιο ορθολογικής και αποτελεσματικής αντιμετώπισης. Βρίσκετε λοιπόν πολύ πιο εύκολα λογικές απαντήσεις και το μυαλό σας λειτουργεί πρακτικά. Ο Άρης δε που μπαίνει στον τρίτο σας σπίτι στις 11 Ιουλίου, σας δίνει μια σπιρτάδα στην σκέψη μαζί όμως και μια υπερένταση και νευρικότητα που, αν φερθείτε έξυπνα, μπορείτε να τις εκτονώσετε σε κοντινά ταξιδάκια με την παρέα σας που θα σας δώσουν υπερπολύτιμες ανάσες.

Λέων

Δείχνετε ενδιαφέρον για πολλά πράγματα, σκέπτεστε πολύ και γρήγορα, όμως όχι πάντοτε βαθιά, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες. Ο Ερμής που σας επισκέπτεται στις 12 του μήνα σάς προσδίδει άφθονη νευρική ενέργεια, αεικίνητη πνευματικότητα και αρκετά έντονες απόψεις. Ο Άρης πάλι, σας σπρώχνει με τον δικό του δυναμικό τρόπο, σε ανάληψη ρίσκου σε ό,τι αφορά τα χρήματά σας. Επομένως, λογικά συστήνεται ένα μέτρο και η αποφυγή επιπόλαιων κινήσεων στο άφρονο κυνήγι του υλισμού και μάλιστα κατακαλόκαιρο!

Παρθένος

Εσείς φίλοι Παρθένοι, από ήπιοι και μαλακοί χαρακτήρες, μετατρέπεστε -έστω παροδικά- σε αποφασιστικούς και ατρόμητους τύπους, που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και πώς να το διεκδικήσουν. Προσλαμβάνετε δε αυτή την εβδομάδα τόση πολλή ενέργεια, που το πιο πιθανό είναι να αποκομίσετε τελικά γενναία οφέλη, αν μπορέσετε να τη διαχειριστείτε σωστά. Οτιδήποτε σκέπτεστε να πραγματοποιήσετε αυτή την περίοδο μελετήστε το ενδελεχώς και μην αφήνετε το κάπως ΄αφηρημένο΄ μυαλό σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένα μονοπάτια που μπορεί να σας στοιχίσουν.

Ζυγός

Φύσει κοινωνικοί, είναι πιθανό να θελήσετε αυτές τις μέρες, μια ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή σε ομάδες με κοινούς στόχους και ισχυρό ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα. Ενδιαφέρεστε για τη φιλία και τις ανθρώπινες υποθέσεις ενεργά και κατανοείτε τις ελπίδες και τις επιδιώξεις, όσο και τις διαπροσωπικές δυναμικές. Βρείτε λοιπόν τα κατάλληλα κανάλια για να διοχετεύσετε την ευαισθησία σας και την ενέργειά σας στους γύρω σας με πρακτικό τρόπο, χωρίς να χάνεστε σε φαντασιώσεις. Γίνετε πιο δραστήριοι σωματικά όσο και πνευματικά και κερδίστε έτσι σε επιπλέον αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Ίσως ήρθε η ώρα να ΄χρησιμοποιήσετε’ με την καλή έννοια, τους φίλους σας για να σας βοηθήσουν να πετύχετε έναν επιθυμητό σας στόχο. Η κοινωνική σας ζωή, έτσι κι’ αλλιώς βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις μέρες και δεν θα σας λείψουν οι πολλές επαφές. Με τον Ερμή μάλιστα να εισέρχεται στον 10ο οίκο σας, ο σχεδιασμός και η οργάνωση γίνονται αίφνης τα δυνατά σας σημεία και, με οτιδήποτε ασχοληθείτε ο… ουρανός λέει πως θα τα καταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο με πρόγραμμα και χωρίς πολλούς συναισθηματισμούς.

Τοξότης

Οι επόμενες μέρες υπόσχονται άφθονη εξωστρέφεια, ίσως και κάποια επιπολαιότητα ή απερισκεψία, που δεν θα σας κάνουν τη ζωή εύκολη σε ό,τι αφορά την επίτευξη των στόχων σας. Γίνετε λοιπόν πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και στα ραντεβού σας και συγκεντρωθείτε για να πάνε όλα καλά. Άλλωστε περνάτε μια φάση κατά την οποία νιώθετε πραγματικά απαιτητικοί και μάλλον αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους και δεν πρέπει να προδώσετε τη δύναμη και τον ενθουσιασμό που νιώθετε στον τομέα της δημόσιας εικόνας σας και της καριέρας.

Αιγόκερως

Ώρα για μεγάλα και αναζωογονητικά ταξίδια, μιας και η τάση σας για τολμηρές εξορμήσεις και -γιατί όχι- συχνά συνοδευόμενες από φιλοσοφικές αναζητήσεις είναι μεγάλη τούτη την περίοδο και έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο. Η είσοδος του Ερμή στον 8ο οίκο σας προικίζει με εξαιρετική διαίσθηση και σπουδαία ικανότητα στη διαχείριση χρημάτων. Μην ανοίγεστε σε πολλές κουβέντες, κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά και ψάξτε σε βάθος τις καταστάσεις που σας απασχολούν για να μάθετε με ψυχραιμία και αναλυτική ικανότητα τις αλήθειες που κρύβουν.

Υδροχόος

Κοινωνικοί, ομιλητικοί και… αναποφάσιστοι εμφανίζεστε αυτή την εβδομάδα. Θέλετε να γνωρίζετε νέους ανθρώπους και σπάνια θα βρεθείτε μόνοι τις επόμενες μέρες, Το πρόβλημα είναι πως δυσκολεύεστε στις αποφάσεις γιατί τα ζυγίζετε όλα στη λεπτομέρεια, προκειμένου να νιώθετε σίγουροι. Αν είστε σε σχέση, αντισταθείτε στην επιθυμία να έχετε τον απόλυτο έλεγχό της και αποφύγετε τις ζήλιες που μόνο φθορά θα προκαλέσουν. Αντιθέτως προσεγγίστε με πόθο τον άνθρωπό σας και αυτός θα σας ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο την προσοχή σας.

Ιχθείς

Πιθανές οι εντάσεις στον τομέα των σχέσεων για εσάς, μιας και την περίοδο αυτή δυσκολεύεστε να συμβιβαστείτε και να κάνετε υποχωρήσεις. Αυτό ισχύει ακόμη και στα πλαίσια μιας συνεργαζόμενης ομάδας, επομένως καλείστε να γίνετε πιο διπλωματικοί, να ακούτε τους άλλους και να μπαίνετε στη θέση τους αν αυτό απαιτείται. Κατά τα άλλα, έχετε την ικανότητα να παρατηρείτε πράγματα που διαφεύγουν της προσοχής των πολλών, είστε δε εξαιρετικοί στο να οργανώνετε και να ταξινομείτε τις γύρω σας πληροφορίες, όσο και τις δημιουργούμενες καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα