Summer Sales: Όλα τα κομμάτια στα οποία αξίζει να επενδύσετε σε αυτές τις εκπτώσεις

08:06 2/7/2023 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη μας εποχή. Καυτός ήλιος, ταξιδάκια στη θάλασσα, βραδινά κοκτέιλ, εκπτώσεις!

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις λοιπόν, είναι εδώ για να μας χαρίσουν την ευκαιρία να βρούμε τα καλύτερα κομμάτια σε προσιτές τιμές. Είναι η εποχή που τα αγαπημένα μας brands και καταστήματα κηρύττουν κι επίσημα τις καλοκαιρινές προσφορές, λίγο

πριν το ταξίδι των διακοπών μας. Και εννοείται πως σαν λάτρεις του shopping therapy, έχουμε ήδη βρει τα ρούχα που θα αποτελέσουν τέλεια προσθήκη για την γκαρνταρόμπα μας. Αυτά τα κομμάτια θα μας εξυπηρετήσουν όχι μόνο για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, αλλά και για το ερχόμενο φθινόπωρο επομένως αποτελούν επένδυση. Φορέστε τα αθλητικά σας και ξεχυθείτε για ψώνια!

Πού εστιάζουμε εμείς…

Κροσέ Φορέματα

Και γενικότερα οτιδήποτε κροσέ, από μακριά φορέματα μέχρι και τέλεια καπέλα. Το κροσέ θεωρείται λιγάκι ακριβό πριν τις εκπτώσεις και δικαιολογημένα, αφού δεν είναι απλά πλεκτό, αλλά πλεκτό που δείχνει χειροποίητο κι ας μην είναι. Επομένως τώρα, είναι η τέλεια ευκαιρία να αποκτήσετε ό,τι κροσέ έχετε «σταμπάρει» και να το φορέσετε στις διακοπές σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARA LAFONTAN (@maralafontan)

6 looks με κροσέ που θα σας κάνουν να λατρέψετε την cute τάση του καλοκαιριούΒαμβακερά

Και σε αυτήν την περίπτωση, επενδύστε σε όλα τα βαμβακερά αφού όχι μόνο θα σας βολέψουν και θα σας δροσίσουν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά θα αποτελέσουν και τέλεια βάση στα πιο χειμωνιάτικα outfits. Φαρδιά παντελόνια, tank tops αλλά και ανδρικά πουκάμισα φιγουράρουν ανάμεσα στα αγαπημένα μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Μπαλαρίνες

Είναι το top παπούτσι του καλοκαιριού και ένα από τα πιο άνετα. Επομένως θα ήταν κρίμα να μη βάλετε ένα στη συλλογή σας. Διαχρονικό και chic, θα σας συνοδεύσει επάξια σε κάθε στιλάτη βόλτα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tin Vcb (@tinvcb)

3 τρόποι να φορέσετε τις κλασικές μπαλαρίνες και να δείχνουν μοντέρνεςΦούστα-Παρεό

Αν δεν έχετε ήδη μία, καλό θα ήταν να την αγοράσετε. Γιατί όχι μόνο θεωρείται η πιο hot γραμμή τον τελευταίο καιρό, αλλά και γιατί συνδυάζεται τόσο με μαγιό για grande εμφανίσεις στην παραλία, όσο και με πουκάμισα για την επιστροφή σας στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda Paggi Vicentini (@amandapaggi)

Bρήκαμε τα πιο κομψά παρεό για εντυπωσιακά beach looksΜεταλλικό Παντελόνι

Must-have του φθινοπώρου. Τα ίσια μεταλλικά παντελόνια αναδείχτηκαν σε τεράστια τάση τη φετινή σεζόν και θα συνεχίσουν να μας συντροφεύουν με τη λάμψη τους για λίγο ακόμα. Και μην ανησυχείτε, δεν θα τα φορέσετε μόνο στις disco βραδιές σας, αλλά και στις πιο καθημερινές περιστάσεις συνδυασμένα απλά με ένα oversized φούτερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Παριζιάνικα Φορέματα

Ξέρετε, αυτά τα πολύ θηλυκά με τις λεπτές τιράντες, το μίντι μήκος και τα συνήθως φλοράλ μοτίβα. Αυτά που συνδυάζονται τέλεια με ένα ζευγάρι mules και ανέμελη διάθεση, αγαπημένη των parisian girls.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josefine Vogt (@josefinevogt)

Από την Brigitte Bardot στο σήμερα -Το gingham μοτίβο επιστρέφει κάθε άνοιξηΜάξι Φούστα

Δεν θα μπορούσαμε να την παραλείψουμε από την εκπτωτική μας λίστα. Φέτος είναι η χρονιά της και θα τη δείτε φορεμένη σε κάθε ύφος. Από τις πιο casual και denim μέχρι και τις μάξι με την ουρά, οι επιβλητικές φούστες αξίζουν μια θέση στη νέα και απολύτως ανανεωμένη σας γκαρνταρόμπα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nina Sandbech (@ninasandbech)

Αυτα είναι τα καλύτερα παπούτσια για να φορέσετε με μάξι φούστες αυτό το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα