Susan Sarandon: Στη φόρα τo… οικογενειακό μυστικό της – Τι λέει για τον γάμο της με τον Chris Sarandon

22:20 15/9/2023 - Πηγή: InStyle

Η Susan Sarandon αποκαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό της.

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια, 76 ετών, ήταν καλεσμένη σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Chris Sarandon, και οι δύο πρώην σύζυγοι θύμηθηκαν κάποιες στιγμές από το ειδύλλιο και τον γάμο τους στις δεκαετίες του ’60 και του ’70.

Ενώ συζητούσαν για τον γάμο τους το 1967, η Susan υπενθύμισε ότι η μητέρα της, Lenora Criscione Tomalin, ήταν έγκυος εκείνη την εποχή,

ενώ πρόσθεσε ότι ο αδελφός της, Phillip Tomalin Jr. “ερωτοτροπούσε με μία από τις παράνυμφους, οπότε ήταν ένα πολύ επιτυχημένο ταξίδι.”

Σύμφωνα με τη σταρ, η μητέρα της, που πέθανε το 2020, ήταν βασικά συνεχώς έγκυος και είχε αρκετές αποβολές.

Όσο για την εγκυμοσύνη της την εποχή του γάμου της Susan, “νομίζω ότι ντρεπόταν”, δήλωσε η Sarandon. “Ήταν 44 ετών” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τη Susan, η οποία ήταν τότε 20 ετών, η μητέρα της δεν παραδέχτηκε ποτέ την αμηχανία της, αλλά αντίθετα είπε στην κόρη της ότι “δεν μπορεί να παντρευτεί.“

Ο πατέρας της διαφώνησε και τελικά παραβρέθηκε στον γάμο, όπως και η μητέρα της, αλλά φορούσε “ένα μαύρο αδιάβροχο” και καθόταν “στο πίσω μέρος της εκκλησίας για περίπου 10 λεπτά.”

“Και κανένα από τα αδέλφια μου δεν μπορούσε να έρθει εκτός από τον αδελφό μου που ήταν ακριβώς από κάτω μου, ο οποίος επέμενε να έρθει”, είπε η Susan..

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η Susan και ο 81χρονος Chris, που γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν στο κολέγιο, μίλησαν επίσης για την εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. “Σου πιστώνω τα θεμέλια και την επιβίωσή μου. Απλά σας ευχαριστώ. Αυτό είναι πολύ ευγενικό”, είπε. “Ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ είναι για να το πω δημόσια αυτό.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Sarandon (@theofficialchrissarandon)

Σε μια πρόσφατη συνομιλία με το PEOPLE, ο Chris, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε δύο φορές και θα γιορτάσει 30 χρόνια γάμου με τη βραβευμένη με Tony ηθοποιό και τραγουδίστρια Joanna Gleason το επόμενο έτος, είχε επίσης καλά λόγια να πει για τη Susan και τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

“Έχουμε και οι δύο πολύ έντονα συναισθήματα για εκείνο το κομμάτι της ζωής μας και για το πώς αυτές οι διαμορφωτικές σχέσεις είναι πάντα σημαντικές και δεν μπορείς να τις αφήσεις πίσω σου εντελώς”, δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:. “Πρέπει να τις επανεξετάζεις μερικές φορές – αν όχι με νοσταλγία, περισσότερο με την έννοια του, ναι, υπήρχε αγάπη εκεί και εξακολουθεί να υπάρχει σε διαφορετικό επίπεδο. Δεν είναι ρομαντική αγάπη, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει αγάπη εκεί.”

Ο Chris εξήρε επίσης τη Susan για το γεγονός ότι ήταν “ένας εξαιρετικός άνθρωπος” τόσο πριν όσο και μετά τη γνωριμία τους, προσθέτοντας: “Η εξέλιξή της τόσο ως ηθοποιού όσο και ως κοινωνικής ακτιβίστριας ήταν τόσο εξαιρετικά ενθαρρυντική από πολλές απόψεις για μένα, επειδή προφανώς την ήξερα, και το να βλέπω ότι αυτό συμβαίνει με έναν τόσο υγιή και ανθρωπιστικό τρόπο, είναι πολύ ευχάριστο.”

“Ήξερα ότι ήταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος όταν ήμασταν μαζί, και εξακολουθεί να είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος”, σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα