Sweet September: Οι καμπαρντίνες που θα κάνουν το φθινόπωρό μας λιγάκι πιο… γλυκό

09:00 26/8/2023 - Πηγή: InStyle

Καθώς ο καλοκαιρινός ήλιος αρχίζει να χάνει τη λάμψη του και τα πρώτα δροσιστικά αεράκια φέρνουν την υπόσχεση του φθινοπώρου, είναι καιρός να υποδεχτούμε την επιστροφή των μαυρισμένων πια αδειούχων στις πόλεις μας.

Ο γλυκός Σεπτέμβρης φέρνει μαζί του την αισιοδοξία της νέας αρχής, τη στιγμή που η φύση ετοιμάζεται να ντυθεί με τα χρώματα του φθινοπώρου και το κλίμα γίνεται πιο ρομαντικό από ποτέ…

Τι καλύτερο λοιπόν, να καλωσορίσουμε τη νέα σεζόν

με την εμβληματική καμπαρντίνα! Οι καμπαρντίνες αποτελούν το απόλυτο fashion statement της εποχής και σηματοδοτούν την έναρξη του φθινοπώρου.

Σχεδιάστηκαν αρχικά ως πρακτικές λύσεις για τους στρατιώτες, αγαπήθηκαν εξαιρετικά από τις Παριζιάνες και σήμερα κατέληξαν να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε κομψής γυναικείας γκαρνταρόμπας

.
Αν και τόσο κλασικές ωστόσο, φέτος ανανεώνονται και κυκλοφορούν πιο δυναμικές από ποτέ. Εσείς, ποια θα φορέσετε;Η Μαύρη Δερμάτινη

Ανεβείτε επίπεδο με μία έξτρα στιλάτη μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα. Ένα εντυπωσιακό και δυναμικό κομμάτι που δημιουργεί μια διαχρονική σύνδεση με την αισθητική του rock ‘n’ roll.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Η Κλασική Παριζιάνικη

Με εμφάνιση που αναπολεί τις δεκαετίες του ’80, η παριζιάνικη καμπαρντίνα είναι μια αφιέρωση στο ρομαντισμό και στο στιλ της Πόλης του Φωτός. Φορεμένη με μοναδικό τρόπο από τις γυναίκες που είναι έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο με την ανεπιτήδευτη κομψότητά τους, η κλασική καμπαρντίνα προσθέτει βάτες και αναλαμβάνει τα ηνία στο καθημερινό street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa (@hoskelsa)

Η Denim

Το τζιν είναι το top trend αυτής της σεζόν και συνεπώς η denim καμπαρντίνα αποτελεί τον ορισμό της casual κομψότητας. Φορέστε τη για να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά «προχειρότητας» σε κάθε σας εμφάνισης και συνδυάστε τη με κάθε ρούχο. Πρακτικότατη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CAMILA COELHO (@camilacoelho)

H Σεζόν της Παρθένου – 6 εντυπωσιακά looks για τον πιο πρακτικό αστερισμό του ζωδιακούΗ Μεταλλική

Καλωσορίστε το μέλλον με λάμψη και εκκεντρική διάθεση μέσα από μια μεταλλική καμπαρντίνα γεμάτη γούστο. Μια εκθαμβωτική επιλογή που αντικατοπτρίζει το φως του αύριο με στιλ και άποψη. Φτιαγμένη μόνο για όσες λατρεύουν να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Street Style Point (@streetstylepoint)

Με Χρώμα

Το φθινόπωρο δεν χρειάζεται να είναι γκρι. Η χρωματιστή καμπαρντίνα φέρνει χαρά και ζωντάνια στις μέρες μας, μεγιστοποιώντας το καλοκαιρινό mood μέσα στον φθινοπωρινό κόσμο και «ελαφρύνοντας» την κατάσταση χωρίς ωστόσο να θυσιάζει σε καμία περίπτωση τη δυναμική και την κομψότητα του κλασικού trench coat.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Κι ενώ οι ημέρες μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του φθινοπώρου, οι καμπαρντίνες μας συνοδεύουν με στιλ στον πιο… γλυκό περίπατο. Καλή νέα, στιλιστική σεζόν να έχουμε λοιπόν!

Virgo Celebrities: Οι πιο στιλάτοι stars που ανήκουν στο chic ζώδιο της Παρθένου

Keywords
Τυχαία Θέματα