Tara Reid: Βάζει τέλος στις φήμες για διατροφική διαταραχή – “Αφήστε με ήσυχη”

Η Tara Reid ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει διατροφική διαταραχή.

Η 47χρονη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στο Los Angeles Inquisitor σχετικά με τη συνεχή κριτική που δέχεται για το βάρος της.

“Αν ήμασταν υπέρβαρες τότε δεν μπορούν να πουν τίποτα γιατί αυτό είναι bullying. Αλλά το ίδιο συμβαίνει και αν είσαι αδύνατη. Και αυτό εξακολουθεί να είναι bullying“, είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε

από το χρήστη Los Angeles Inquisitor (@losangelesinquisitor)

Η Reid είπε ακόμη ότι το σώμα της είναι θέμα συζήτησης από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ξεκίνησε η καριέρα της. Ωστόσο, έχει δεχθεί περισσότερη κριτική τον τελευταίο καιρό μετά την εμφάνισή της στη 2η σεζόν του Special Forces: World’s Toughest Test. Τώρα ελπίζει να σταματήσει μια για πάντα τις εικασίες ότι έχει υποφέρει από διατροφικές διαταραχές.

“Δεν έχω καμία ανορεξία και ποτέ δεν είχα“, διευκρίνισε. “Και σίγουρα δεν έχω καμία βουλιμία. Φοβάμαι να κάνω εμετό, οπότε αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Και αγαπώ πάρα πολύ το φαγητό”.

“Οπότε όποιος λέει ότι είμαι ανορεξική ή βουλιμική, κάνει λάθος”, συνέχισε η Reid. “Οπότε σταματήστε το. Αφήστε με ήσυχη. Βρείτε κάτι άλλο να πείτε για εμένα, αλλά όχι αυτά τα δύο πράγματα. Δεν είναι σωστό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα