Taylor Swift-Travis Kelce: Το ρομαντικό ραντεβού στη Λίμνη Κόμο – Δείπνο κάτω από τα αστέρια

23:43 17/5/2024 - Πηγή: InStyle

Πιο ερωτευμένη από ποτέ είναι η Taylor Swift που δεν μπορεί να πάρει το βλέμμα της από τον αγαπημένο της Travis Kelce. Το ζευγάρι εθεάθη σε ρομαντικό διάλειμμα στη Λίμνη Κόμο, καθώς η σταρ κάνει διάλειμμα από την περιοδεία της Eras Tour στην Ευρώπη.

Η popstar και ο αστέρας των Kansas City Chiefs εθεάθησαν να απολαμβάνουν ένα ιδιωτικό δείπνο στη βεράντα της βίλας του πεντάστερου Grand Hotel

Tremezzo, αξίας 20.000 ευρώ τη βραδιά.

EXCLUSIVE: Taylor Swift ‘ready for Travis Kelce proposal’ as she shows four key signs of romantic mood https://t.co/SoPkFv2VrQ pic.twitter.com/XfQVN30f7a

Mirror Celeb (@MirrorCeleb) May 17, 2024

Μια ερωτευμένη Taylor κοίταζε στα μάτια τον Travis καθώς κρατιόνταν χέρι-χέρι στο τραπέζι πριν απολαύσουν το γεύμα τους. Λάμψη στο ειδυλλιακό σκηνικό έδιναν τα αναμμένα κεριά γύρω από το τραπέζι τους, ενώ το ζευγάρι έδειχνε αφοσιωμένο στη συζήτησή του.

Το ζευγάρι – που άρχισε να βγαίνει πέρυσι το καλοκαίρι, εθεάθη αργότερα να περπατάει χέρι-χέρι στον δρόμο, καθώς ο Travis έδωσε ένα φιλί στην κοπέλα του.

Taylor Swift y Travis Kelce teniendo una cena romántica en Italia. pic.twitter.com/EFxYhDM4mi

— Indie 505 (@Indie5051) May 16, 2024

Η σταρ θα συνεχίσει την περιοδεία της στη Στοκχόλμη στο Friends Arena στις 17, 18 και 19 Μαΐου.

Ο Travis ήρθε στην Ευρώπη για να υποστηρίξει τη σύντροφό του στην περιοδεία της και εθεάθη να χορεύει με την Gigi Hadid και τον Bradley Cooper κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της σταρ στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα