Taylor Swift: Αλλάζει 10 διαφορετικά looks στην περιοδεία της Eras Tour

13:39 20/3/2023 - Πηγή: InStyle

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την τελευταία φορά που η Taylor Swift έκανε περιοδεία, κατά τη διάρκεια των οποίων κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με Grammy, Folklore. Η σκηνική της παρουσία είχε λείψει πολύ από τους φαν της, έτσι τους αντάμειψε και με το παραπάνω με μια πρώτη συναυλία τριών ωρών κατά την διάρκεια των οποίων τραγούδησε 44 κομμάτια από ολόκληρη την καριέρα της.

Η σταρ είχε υποσχεθεί

ότι τo show θα ήταν «ένα ταξίδι σε όλες τις μουσικές της εποχές» και η ζήτηση για εισιτήρια ήταν τόσο μεγάλη που προκάλεσε την πτώση των συστημάτων της Ticketmaster. Παρόλα αυτά, η περιοδεία έσπασε το ρεκόρ πωλήσεων σε μια μέρα, στα 2,4 εκατομμύρια εισιτήρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift)

Περίπου 80.000 από αυτούς τους θαυμαστές παρακολούθησαν το πρώτο σόου στο State Farm Stadium της Αριζόνα.

Το σετ χωρίστηκε σε ενότητες, μία για κάθε ένα από τα 10 άλμπουμ της, ιχνηλατώντας το ταξίδι της από την country ingénue μέχρι την ποπ. Φυσικά για κάθε μία από τις διαφορετικές eras της η Taylor εμφανίστηκε και με ένα διαφορετικό -άκρως εντυπωσιακό- look.

Η Swift άνοιξε το show ερμηνεύοντας τα τραγούδια από το δίσκο της Lover όπως τα “Miss Americana & The Heartbreak Prince” και “Cruel Summer”, ντυμένη με κορμάκι Atelier Versace και μπότες Christian Louboutin, στολισμένες με παστέλ κρυστάλλους.

Στη συνέχεια, η Swift ερμήνευσε μια τριάδα επιτυχιών από το Fearless, συμπεριλαμβανομένου του ομώνυμου κομματιού μαζί με τα “Love Story” και “You Belong With Me”. Το φόρεμά της με χρυσά κρόσσια από τον Roberto Cavalli θα πρέπει να ήταν οικείο στους παλιούς θαυμαστές καθώς είναι πανομοιότυπο με αυτό που φόρεσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Speak Now” το 2011.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Cavalli (@roberto_cavalli)

Για το Evermore άλλαξε σε ένα πιο cottagecore look, με ένα φόρεμα κορσέ από σιφόν σε μουσταρδί από τον Etro για να τραγουδήσει τραγούδια όπως τα “Tis the Damn Season” και “Champagne Problems”. Πρόσθεσε ακόμη και έναν σκούρο πράσινο βελούδινο μανδύα, επίσης από τον Etro, για το “Willow”, παραπέμποντας στην εμφάνισή της από το μουσικό βίντεο αυτού του κομματιού.

Ακολούθησε η εποχή του Reputation με ένα αστραφτερό μαύρο catsuit από παγέτες και διαφάνεια, με ένα πόδι και ένα κόκκινο φίδι από παγέτες κατά μήκος της φόρμας. Και πάλι Roberto Cavalli.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roberto Cavalli (@roberto_cavalli)

Αν και η Swift δεν αφιέρωσε μεγάλο μέρος της λίστας της στην εποχή της Speak Now, επέλεξε μια άλλη γρήγορη αλλαγή προτού μπει στην εποχή “Enchanted”. Φορούσε ένα χρυσό gown Nicole + Felicia Couture που παρέπεμπε στο Valentino που φορούσε κατά την περιοδεία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της το 2011.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα