Teri Hatcher: Την πέταξαν έξω από εφαρμογή γνωριμιών – Αυτή είναι η αιτία

09:30 31/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Teri Hatcher αναζητεί το άλλο της μισό σε εφαρμογή γνωριμιών. Ή έστω, αναζητούσε. Γιατί μετά την πρόσφατη, δυσάρεστη εμπειρία της, είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναδοκιμάσει διαδικτυακά την τύχη της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι την πέταξαν έξω από τη δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών Hinge επειδή το προφίλ της θεωρήθηκε ψεύτικο.

Έκανε την ξεκαρδιστική αποκάλυψη κατά την εμφάνισή της στο Getting Grilled with Curtis Stone, αφού ρωτήθηκε για τη ζωή της στα ραντεβού.

“Τις έχω δοκιμάσει όλες και δοκίμασα την τελευταία μου. Δοκίμασα το Hinge“, είπε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν

“γνωρίζει ανθρώπους”.

“Ξέρεις, σκέφτηκα ότι θα πω στο σύμπαν ότι είμαι ανοιχτή και ευάλωτη και βάζω τον εαυτό μου εκεί έξω. Αυτό σκέφτηκα ότι θα ήταν η χειρονομία μου να μπω στην εφαρμογή Hinge. Και μετά με πέταξαν έξω“, συνέχισε η ηθοποιός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Teri Hatcher (@officialterihatcher)

Γιατί τη διέγραψαν από την εφαρμογή

“Νόμιζαν ότι προσποιούμουν την Teri Hatcher”, εξήγησε η Hatcher.

“Ζήτησαν συγγνώμη και μετά είπα: Το έχω ξεπεράσει κατά κάποιο τρόπο. Οπότε τώρα το έχω ξεπεράσει”, συμπλήρωσε η Hatcher . “Σίγουρα έχω τελειώσει με τις εφαρμογές γνωριμιών και νιώθω ότι αν υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω κάπου και να γνωρίσω κάποιον, αυτό θα πρέπει να γίνει, αλλά ειλικρινά, είμαι ευτυχισμένη. Έχω μια πραγματικά γεμάτη ζωή, μια πραγματικά πολυάσχολη ζωή. Έχω όμορφους φίλους. Εγώ, ξέρεις, είμαι μια χαρά. Δεν χρειάζομαι άντρα. Έχω μια γάτα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα