The Ice Cream Cones styling: η νέα τάση που φοράνε τα top models τώρα!

10:35 19/5/2021 - Πηγή: InStyle

Τους τελευταίους μήνες, στο feed του instagram μάς εμφανίζονται κυρίως φωτογραφίες των αγαπημένων σας influencers με extravagant σύνολα, γεμάτα χρώμα, έντονα prints και patterns. Αλλά πρόσφατα, τα παγκόσμια it girls φαίνεται να έχουν υιοθετήσει ένα πιο neutral στυλ στα πρωινά τους σύνολα, που τα χρώματα του μας θυμίζουν το χωνάκι παγωτού! Και αυτό το cool-chilled

out look είναι η πιο επίκαιρη τάση για το καλοκαίρι του 2021.

Η πρώτη φορά που παρατηρήσαμε την στροφή από το μαξιμαλισμό στο μινιμαλισμό, ήταν όταν η Kendall Jenner πόσταρε κάποιες φωτογραφίες της με ένα total σύνολο από το The Row, σε λευκούς-beige τόνους. Το brand των αδελφών Olsen, είναι συνώνυμο μιας luxury σειράς που αποτελείται από απλά, αλλά καλοραμμένα και πολυτελή basic κομμάτια, που κυκλοφορούν σχεδόν αποκλειστικά σε λευκές, μαύρες και cream αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)


Και όσο προχωράμε προς το καλοκαίρι, το σύνολο της Kendall φαίνεται να είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να το υιοθετήσουμε κι εμείς, αξιοποιώντας τα κλασικά κομμάτια που αγαπάμε και έχουμε όλες στη γκαρνταρόμπα μας, όπως ένα λευκό boxy t-shirt, ένα χακί παντελόνι με πιέτες και ένα oversized λευκό πουκάμισο.

Και φυσικά δεν είμαστε μόνο εμείς που λατρέψαμε το look της Kendall Jenner, αφού μετά από λίγες μέρες είδαμε την Rosie Huntington-Whiteley να φορά ένα παρόμοιο outfit, σε φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό. Και ενώ δεν είναι περίεργο δύο celebrities να φοράνε τα ίδια κομμάτια ή ακόμη και τον ίδιο σχεδιαστή, το γεγονός ότι δύο τόσο stylish και ενημερωμένες γυναίκες επέλεξαν να φορέσουν τα ίδια ρούχα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, σίγουρα λέει πολλά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)


Αλλά και η Hailey Bieber φόρεσε το συγκεκριμένο trend, επιλέγοντας μια μακριά καμπαρντίνα, ένα χακί φαρδύ παντελόνι, ένα άσπρο t-shirt και New Balance sneakers.

Η Hailey Bieber μόλις μας έδειξε το πιο επίκαιρο office look και την ευχαριστούμε!

Είναι όμως δυνατόν η τάση του maximalism να τελείωσε τόσο γρήγορα; Φυσικά και όχι, απλώς αυτό το minimal ice cream cone τύπου styling, είναι ένας πολύ πιο εύκολος και cool τρόπος για να εντυπωσιάσουμε!

fashionsizzle.com

Επιλέξτε πρώτα ένα oversized λευκό πουκάμισο ή ένα t-shirt (προτιμήστε να έχει φαρδιά, άνετα γραμμή για extra πόντους coolness). Συνδυάστε το με ένα φαρδύ ψηλόμεσο παντελόνι σε μπεζ ή χακί απόχρωση, που μπορεί να έχει πιέτες γύρω από τη μέση ή να είναι λίγο πιο μακρύ από το κανονικό, για να δίνει αυτή την αίσθηση χαλαρότητας. Ολοκληρώστε το σύνολό σας με λευκά ή μαύρα strappy σανδάλια et voilà! Είστε έτοιμη να κατακτήσετε το νέο αγαπημένο trend των supermodels!

Πηγή: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα