Thermal Socks: 5 σύγχρονοι τρόποι για να φορέσετε τις κάλτσες

Σε αυτή τη φάση, ογκώδη πλεκτά, χοντρά oversized μπουφάν που καλύπτουν όλο μας το σώμα και αξεσουάρ που ενισχύουν αυτό το αίσθημα της ζεστασιάς μπαίνουν στα καθημερινά μας outfit, με πρώτο και καλύτερο τις χοντρές, πλεκτές κάλτσες. Ναι, είναι αυτές οι χουχουλιάρικες κάλτσες που μοιάζουν με γκέτες και ταιριάζουν σχεδόν με κάθε ζευγάρι παπούτσια. Τι λέτε; Τις δοκιμάζουμε;

Το Νέο Preppy

Ξεκινώντας δυναμικά, συνδυάζουμε τις πλεκτές κάλτσες με μίνι φούστα, σακάκι και γιατί όχι, γραβάτα. Κάπως έτσι, οι μπότες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ενώ η άνεση και το στιλ κυριαρχούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Μονοχρωματική Κομψότητα

Ενσωματώνουμε τις πλεκτές κάλτσες σε ένα μονοχρωματικό outfit για έναν εκλεπτυσμένο συνδυασμό. Η απλότητα του χρώματος αναδεικνύει τη ζεστασιά του υλικού, προσθέτοντας παράλληλα μια άποψη χωρίς να καταβάλλετε σχεδόν καθόλου προσπάθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Μέσα στα Πλεκτά

Για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, επιλέγουμε πλεκτές κάλτσες με επίσης πλεκτό μίντι φόρεμα και καλσόν. Η αντίθεση των υφασμάτων θα δώσει έξτρα ενδιαφέρον, ενώ εσείς θα ξεχωρίσετε μέσα στο πιο άνετο σύνολο. Ιδανικά, επιλέξτε τα κομμάτια σας σε έντονες αποχρώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michelle Li (@himichelleli)

Μπαλαρίνα Με Άποψη

Αν θέλετε μια έντονη πινελιά θηλυκότητας, τότε ποντάρετε στο balletcore look. Ενώνουμε δηλαδή σε ένα σύνολο τις πλεκτές κάλτσες με μπαλαρίνες και τη λευκή μίνι φούστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO ˙ᵕ˙ (@sofiamcoelho)

Ποδοσφαιρικές Ανησυχίες

Φοράμε τις πλεκτές κάλτσες με αθλητικά παπούτσια για ένα casual, αλλά στιλάτο ντύσιμο, ιδανικό για τους δρόμους της πόλης. Η άνεση χαρακτηρίζει την τάση και εν προκειμένω, δημιουργεί ένα outfit γεμάτο ενέργεια και ανδρόγυνες νότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALEXANDRA SVIRIDOVSKAYA (@sviridovskayasasha)

Keywords
Τυχαία Θέματα