To πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Matthew McConaughey – Αναδρομή στα “highlights” 15 ετών

Ο Matthew McConaughey κάνει μια αναδρομή στις αναμνήσεις του και δίνει τη δική του συμβουλή στους ακολούθους του μέσα από το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Ο 54χρονος σταρ, σε ανάρτηση στο Instagram κάνει αναδρομή στα “highlights” των τελευταίων 15 ετών. “McConaughey εδώ! Ξέρω ότι έχουμε την Πρωτοχρονιά

προ των πυλών, και κάθε Πρωτοχρονιά θέλουμε πάντα να σκεφτόμαστε τις πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις. Τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε. Αλλά θέλω απλώς να υπενθυμίσω ότι επειδή έχουμε τα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε επίσης να κοιτάξουμε πίσω. Και να εκτιμήσουμε μερικά από τα πράγματα που ίσως καταφέραμε στο παρελθόν“.

Στη συνέχεια, ξεχωρίζοντας ως σημαντικές στιγμές στη ζωή του το γεγονός ότι έγινε πατέρας και τη συγγραφή του πρώτου του βιβλίου, Greenlights, ο ηθοποιός συνέχισε: “Ακριβώς επειδή μιλάω πολύ για το ταξίδι, τα μαθήματα, τις στιγμές στη ζωή που μας καθορίζουν, κοιτάζοντας πίσω σε αυτά τα πράγματα, σκεπτόμενος τον περασμένο χρόνο και τα τελευταία 15 χρόνια της ζωής μου, αυτά είναι μερικά στιγμιότυπα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey)

H συμβουλή στους ακολούθους του

Ο McConaughey έδωσε την εξής συμβουλή: “Πάρτε αυτές τις στιγμές, αυτά τα πράσινα φώτα στη ζωή σας και διπλασιάστε τα. Χρησιμοποιήστε τα για να σας βοηθήσουν να μεταφερθείτε στο νέο έτος με την αυτοπεποίθηση να πραγματοποιήσετε αυτό που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο μέλλον σας”.

Συνεχίζοντας το μήνυμά του, ο McConaughey είπε ότι καλεί τους ακολούθους του όχι να καυχηθούν, αλλά να γιορτάσουν όλα όσα έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

“Δεν λέω να στέκεστε και να λέτε: Ω, κοιτάξτε με. Κοιτάξτε τι έκανα. Δεν λέω να εφησυχάσουμε. Εντάξει; Μιλάω για το να αναγνωρίζουμε στον εαυτό μας τα επιτεύγματα του παρελθόντος, να σεβόμαστε τις επιτυχίες του παρελθόντος ίσως περισσότερο απ’ ό,τι κάνουμε εμείς και να βλέπουμε πόσο μακριά έχουμε φτάσει μέχρι τώρα”.

Στη συνέχεια παρακάλεσε τους φίλους του να ακολουθήσουν τις συμβουλές του, τις οποίες, όπως είπε, δίνει “ώστε να μπορούμε να κοιτάξουμε μπροστά για το πού θέλουμε να πάμε”.

“Στα πράσινα φώτα του περασμένου έτους, στα μαθήματα και τις χαρές που μας έφεραν”, κατέληξε. “Στην υγειά των θετικών στοιχείων και στο να τα κάνουμε πληθυντικό. Στο να είμαστε σπουδαίοι σε αυτό στο οποίο είμαστε καλοί”.

Keywords
Τυχαία Θέματα