Tom Brady: Ποια Irina Shayk; Μυστηριώδης γυναίκα στο πλευρό του

Όλοι έκαναν λόγο για επανασύνδεση του Tom Brady με την Irina Shayk στο Art Basel στο Μαϊάμι. Όμως, ο πρώην σταρ του NFL ήδη έχει βάλει στο μάτι άλλη γυναίκα.

Ο Brady πυροδότησε φήμες για επανασύνδεση με την Irina αφού οι

δυο τους εθεάθησαν μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο, το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, ο πρώην αθλητής έκανε παρέα με τον Leonardo DiCaprio και πολλά μοντέλα στο VIP τμήμα στο πάρτι του δισεκατομμυριούχου Wayne Boich. Μάλιστα, πηγές λένε ότι ο θρύλος του NFL έδειχνε να έχει στρέψει όλη την προσοχή του σε μια μικροσκοπική ξανθιά.

Watch Leonardo DiCaprio and Tom Brady party together at Wayne Boich’s star-studded Art Basel Miami bash https://t.co/EOEW2y2hEm pic.twitter.com/0T4tE9wY6c

— Page Six (@PageSix) December 9, 2023 Μια 20χρονη στο στόχαστρο του Brady

Οι μάρτυρες είδαν τον Brady σε εξωτερικό χώρο στην παραθαλάσσια έπαυλη του Boich. Μαζί τους ήταν η εικοσάχρονη μαζί με μια φίλη της, ανάμεσα σε πολλά μοντέλα.

“Τα κορίτσια πήγαιναν να μιλήσουν στον Tom”, λέει η πηγή. “Υπήρχαν πολλές γυναίκες που του μιλούσαν και διεκδικούσαν την προσοχή του, αλλά εκείνος έδειχνε να είναι πιο συγκεντρωμένος σε εκείνη”.

Στο τέλος της βραδιάς, σύμφωνα με το Page Six, ο Brady συνόδευσε τη μυστηριώδη γυναίκα. Ωστόσο, οι πηγές λένε ότι ο Brady πήγε σπίτι του και η κοπέλα με την παρέα της στο νυχτερινό κέντρο LIV.

Πηγές δήλωσαν στο Page Six ότι ο Brady, μετά τη Gisele Bündchen, κρατά τις επιλογές του ανοιχτές και “βγαίνει ραντεβού”.

“Ο Brady ήταν στο πάρτι για λίγο και είπε “γεια” στην Irina Shayk, αλλά είπε επίσης “γεια” σε πολλούς άλλους ανθρώπους”, δήλωσε πηγή στο Page Six. Ο Brady και η Shayk ήταν επίσης μαζί σε ένα αυτοκίνητο πριν από το πάρτι του Boich. Στην εκδήλωση έδωσαν το “παρών” και οι Snoop Dogg και Lil Wayne. Όπως και οι: Dwyane Wade, Venus και Serena Williams, Cindy Crawford, Corey Gamble, Tyga, Jimmy Butler, Victor Cruz, Lindsey Vonn, AE Edwards, Harvey Spevak, Noah Tepperberg, Melissa Wood και ο συνιδρυτής της Google Sergey Brin.

Keywords
Τυχαία Θέματα