Tom Cruise-Nicole Kidman: Η σπάνια φωτογραφία του γιου τους Connor

10:42 1/5/2023 - Πηγή: InStyle

Μια σπάνια φωτογραφία μοιράστηκε ο γιος του Tom Cruise και της Nicole Kidman.

Ο 28χρονος Connor Cruise ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη διασκεδαστική μέρα στο Pelican Golf Club στο Μπελέρ της Φλόριντα.

Στη φωτογραφία ο

Conor Cruise σηκώνει τον αντίχειρα προς την κάμερα, ενώ φορά ρούχα ιδανικά για το γήπεδο: ένα μπλε ριγέ πόλο, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ένα γάντι, ένα ζευγάρι γυαλιά και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Connor Cruise (@theconnorcruise)

Η ανάρτηση αυτή είναι σπάνια για τον γιο της Nicole Kidman και του Tom Cruise, καθώς ο μανιώδης ψαράς μοιράστηκε για τελευταία φορά μια φωτογραφία του το καλοκαίρι του 2022 όταν είχε πάει για ψάρεμα με μερικούς φίλους.

Εκτός από το γεγονός ότι εντοπίστηκε φέτος στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, ο 28χρονος Cruise δεν φωτογραφίζεται συχνά δημοσίως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILD Stars & Stories (@bild_starsandstories)

Το 2021, ο ίδιος και ο πατέρας του εθεάθησαν μερικές φορές μαζί – συγκεκριμένα σε έναν αγώνα των Los Angeles Dodgers τον Οκτώβριο, όπου παρακολούθησαν το Game 2 της National League Division Series στο Σαν Φρανσίσκο, καθώς η ομάδα αντιμετώπιζε τους San Francisco Giants. Ο Tom φωτογραφήθηκε να κάθεται δίπλα στον Connor στις κερκίδες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Closer Weekly (@closerweekly)

Ο Tom και η Nicole, γονείς του Connor και της Bella, σήμερα 30 ετών, χώρισαν το 2001. Ο γιος του Cruise έχει ασχοληθεί τόσο με την υποκριτική όσο και με το DJing, αλλά περνάει τον περισσότερο χρόνο του με το ψάρεμα σε βαθιά θάλασσα, τη συμμετοχή σε αθλήματα και το μπάρμπεκιου, σύμφωνα με το Instagram του.

Keywords
Τυχαία Θέματα