Tom Hiddleston: Αρραβωνιάστηκε με την αγαπημένη του

11:28 18/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Tom Hiddleston και η σύντροφός του έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ο Βρετανός ηθοποιός δεν απασχολεί συχνά τα media με την προσωπική ζωή του. Διατηρεί την ιδιωτικότητα του και είναι πολύ διακριτικός αναφορικά με αυτά τα ζητήματα.

“Όλοι δικαιούνται μια ιδιωτική ζωή” είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του στο The Telegraph. “Αγαπώ αυτό που κάνω και αφιερώνω τον εαυτό μου στη δουλειά μου. Είμαι αφοσιωμένος στο να δημιουργώ όσον

το δυνατόν καλύτερη τέχνη μπορώ και να ψυχαγωγώ το κοινό. Η δουλειά μου βρίσκεται στη δημόσια σφαίρα και παράλληλα έχω μια ιδιωτική ζωή. Αυτά τα δυο είναι εντελώς ξεχωριστά” είχε εξηγήσει.

Η Kylie Jenner ανοίχτηκε για την ψυχολογική της κατάσταση μετά τον τοκετό

Ήταν πολύ ευχάριστό λοιπόν όταν αποφάσισε να μοιραστεί την είδηση του αρραβώνα του με τη Zawe Ashton. Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι στα BAFTA και τα νέα ότι αρραβωνιάστηκαν δεν άργησαν να εξαπλωθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Australia (@marieclaireau)

Ο Tom Hiddleston γνώρισε για πρώτη φορά την 37χρονη ηθοποιό το 2019, επειδή συμπρωταγωνιστούσαν στο θεατρικό ‘Betrayal’. Από τότε είναι μαζί και είχαν προσπαθήσει να το κρατήσουν μυστικό. Ωστόσο, είχαν κυκλοφορήσει μερικές φωτογραφίες τους, στις οποίες ήταν αγκαλιά στην παραλία. Τώρα φαίνεται να… αποκαλύφθηκαν πάλι εξαιτίας μιας φωτογραφίας. Περπατώντας στο κόκκινο χαλί, απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους και ο κόσμος παρατήρησε ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της Zawe. Όπως αργότερα επιβεβαιώθηκε από το People, αρραβωνιάστηκαν και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. 

Από εμάς, συγχαρητήρια!

Daniel Radcliffe: Η σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό του Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Keywords
Τυχαία Θέματα