“Tomato girl” make up: Πώς θα αντιγράψετε την τάση

Πριν από λίγο καιρό ακούσαμε τον όρο ‘blueberry milk’ νύχια, μετά το “latte” και το “pumpkin spice” μακιγιάζ. Τώρα είναι η σειρά του “tomato girl” make up. Μία τάση που έγινε viral πρόσφατα και απαιτεί ελάχιστα προϊόντα για να την πετύχουμε.

Όπως υποδηλώνει το όνομά της, σε αυτό το look επικρατούν τα χρώματα της ντομάτας. Celebrities όπως η Hailey Bieber έχουν ήδη υιοθετήσει το στιλ σε διάφορες εμφανίσεις της και πρέπει να ομολογήσουμε ότι δείχνει υπέροχο και φρέσκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Το πρωταγωνιστικό χρώμα είναι το φυσικό κόκκινο – πορτοκαλί ρουζ στα μάγουλα που χαρίζει το εφέ ‘μόλις-γύρισα-από-τις-διακοπές-μου’.

@julianaherzwastaken

And somehow “tomato girl” makeup is now my fav for the summer

♬ Somethin’ Stupid – Frank Sinatra & Nancy Sinatra Έτοιμες να υιοθετήσετε το look για την επόμενή σας έξοδο; Αντιγράψτε τα παρακάτω απλά βήματα.Για τη βάση σας, επιλέξτε ένα ελαφρύ κρεμώδες foundation που μπορεί να ‘χτιστεί’, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Καλό είναι να προσφέρετε κάλυψη εκεί όπου τη χρειάζεστε, αλλά να αφήσετε το φυσικό δέρμα σας να λάμπει. Στη συνέχεια, καμουφλάρετε τυχόν ατέλειες με ένα concealer.Έπειτα, ζεστάνετε τον τόνο της επιδερμίδας με ένα κρεμώδες bronzer. Επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή του κόκκινου, το οποίο πρέπει να τοποθετήσετε στα μάτια, τα χείλη και τα μάγουλα. Δεδομένου ότι το look είναι μονοχρωματικό, διαλέξτε ένα κρεμώδες ρουζ, το οποίο θα γίνει ένα με την επιδερμίδα. Βάλτε τη σύνθεση ψηλά στα μήλα, κατά μήκος του κόκαλου της μύτης και ίσως λίγο στο κέντρο του μετώπου και του πηγούνιου. Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα