Toni Braxton: Οι πρώτες εμφανίσεις μετά την εγχείρηση καρδιάς – Η μάχη με την ασθένεια του λύκου

16:38 11/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Toni Braxton ετοιμάζεται να επιστρέψει στη σκηνή, στις πρώτες εμφανίσεις της μετά την έκτακτη εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υπεβλήθη το 2022. Αυτό, ωστόσο, που την αγχώνει είναι η αντίδραση του σώματός τηςκαθώς η σταρ της R&B διαγνώστηκε με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο (SLE) το 2008.

Ηδη η Braxton βρίσκεται στη μέση της σειράς εμφανίσεων Love & Laughter με τον Cedric the Entertainer στο Λας Βέγκας.

Δείτε αυτή τη
δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Braxton (@tonibraxton)

“Αισθάνομαι καλά, αυτό ήταν το άγχος, απλά να σιγουρευτώ ότι είμαι έτοιμη“, λέει η 56χρονη Braxton στο PEOPLE. “Ο γιατρός μου είπε ότι είμαι έτοιμη να ξεκινήσω. Έχω τσεκάρει, όλα είναι καλά, αλλά υπάρχει ένα μικρό άγχος για την εμφάνιση και υπάρχει αυτή η ανησυχία για την υγεία. Αλλά ο υπεύθυνος γιατρός μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά, οπότε ξέρω ότι θα είμαι εντάξει”.

Συμπτωματικά, η σταρ έμαθε αφού συμφώνησε για την επταήμερη παρουσία της στο The Chelsea at The Cosmopolitan του Λας Βέγκας ότι η μητέρα του Cedric, η Rosetta, είχε επίσης λύκο.

“Ήταν κάτι που γνώριζα πολύ καλά. Απλά καθησύχασα την Toni: Κοίτα, σε καλύπτω. Θα περάσουμε καλά, μην ανησυχείς γι’ αυτό”, λέει ο 60χρονος κωμικός.

“Δεν είχα ιδέα ότι η μητέρα του είχε λύκο”, λέει η Braxton. “Ήμουν σαν, “Ω, Θεέ μου”, και είναι τόσο συμπονετικός και κατανοητικός όταν είμαι κουρασμένη”. [Η κόπωση είναι ένα κοινό σύμπτωμα του ΣΕΛ, ο οποίος προκαλεί φλεγμονή που μπορεί να επηρεάσει τις αρθρώσεις, το δέρμα, τα νεφρά, τα κύτταρα του αίματος, τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους πνεύμονες].

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Braxton (@tonibraxton)

Δεδομένου του ιστορικού της Braxton με την ασθένεια, έχει μάθει να διαχειρίζεται την υγεία της και ποιες προφυλάξεις πρέπει να λαμβάνει. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είναι και αυτή άνθρωπος.

“Ξέρετε κάτι; Δεν τρώω πάντα καλά γιατί είμαι κορίτσι των burger, οπότε δεν πρόκειται να κάτσω εδώ και να πω ψέματα και να πω: “Ω, τρώω πολύ καλά”. Προσπαθώ να τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ, ειδικά όταν δουλεύω, προσπαθώ να είμαι πειθαρχημένη, αλλά πρέπει να φάω αυτά τα μπέργκερ και τέτοια πράγματα”, είπε η Braxton.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Toni Braxton (@tonibraxton)

“Απλά προσπαθώ να το ρυθμίσω. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός και αν νιώθω ότι το παρακάνω, ξέρω ότι πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το κάνω αυτό. Δεν αναγνωρίζεις πότε αγχώνεσαι λίγο ή το παρακάνεις, οπότε ξέρω απλά να το ρυθμίζω και τότε όλα είναι καλά”, πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα