Travis Barker: Φοράει T-Shirt «Famous People Suck», παρόλο που είναι παντρεμένος με μια Kardashian

23:22 29/8/2023 - Πηγή: InStyle

Αυτό κι αν είναι ειρωνεία! Ο Travis Barker φωτογραφήθηκε με statement T-shirt, κατά την έξοδό του από το vegan εστιατόριο Crossroads Kitchen στο Calabasas της Καλιφόρνια. Τι έγραφε το λευκό μπλουζάκι του; «Famous People Suck» («γ@@ τους διάσημους» σε ελεύθερη μετάφραση).

Ο 47χρονος ντράμερ των Blink-182, κορόιδευε τον εαυτό του ή τη διάσημη σύζυγό του, Kourtney Kardashian, και την ultra

διάσημη οικογένειά της;
Ο Barker, ο οποίος είναι μέτοχος στο εστιατόριο, συνδύασε το χιουμοριστικό μπλουζάκι του με μωβ παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια, ενώ είχε καλυμμένο το κεφάλι του με μια μαύρη πλεκτή κουκούλα και για αξεσουάρ φορούσε ένα ασημί τσόκερ.

View this post on Instagram

A post shared by travisbarker (@travisbarker)

Ο Barker λατρεύει να κάνει βαρύγδουπες “δηλώσεις” με τα ρούχα του, όπως το μπουφάν μοτοσικλέτας με το σλόγκαν “What Are You Staring at A-hole” που φορούσε στον “γάμο” του στο Λας Βέγκας. Φυσικά, παρά το μήνυμα της μπλούζας του – και τη δική του μουσική φήμη – ο ρόκερ είναι παντρεμένος με μέλος μίας από τις πιο αναγνωρίσιμες οικογένειες στον κόσμο.

Ο μουσικός παντρεύτηκε τη 44χρονη Kourtney Kardashian σε μια λιτή τελετή στο δικαστήριο της Καλιφόρνια τον Μάιο του 2022 (μετά από έναν μη νόμιμο γάμο στο Βέγκας), προτού οι δυο τους κατευθυνθούν στην Ιταλία για μια extravaganza γιορτή που διοργανώθηκε από τους Dolce & Gabbana.

Η Kourtney Kardashian, αποκάλυψε τα νέα της εγκυμοσύνης της στο πρώτο τους παιδί, σε μια συναυλία των Blink-182 στο Λος Άντζελες στις 17 Ιουνίου. Η Kardashian έχει επίσης τρία παιδιά με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick, δύο γιους και μία κόρη.

Travis Barker wears ‘Famous People Suck’ shirt, despite being married to a Kardashian https://t.co/4sf0lhX7Bx pic.twitter.com/lNVUUQV1li

— Page Six (@PageSix) August 29, 2023 Kourtney Kardashian-Travis Barker: Η… rock’n’roll αποκάλυψη του φύλου του μωρού τους

Keywords
Τυχαία Θέματα