Travis Kelce: Yπονόησε ότι η Taylor Swift είναι έγκυος;

13:10 24/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μια μάλλον ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ έχει ο Travis Kelce. Ο ποδοσφαιριστής των Chiefs συμπεριέλαβε σε ένα από τα αστεία του και την Taylor Swift. Μάλιστα, άφησε να εννοηθεί ότι η σύντροφός του είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Όλα αυτά λίγο μετά τις διακοπές τους, τις οποίες και ήθελαν να κρατήσουν μυστικές. Ωστόσο, εννοείται πως οι paparazzi τους κατάλαβαν και τελικά οι διακοπές δεν παρέμειναν

όσο μυστικές θα ήθελαν. Στην πραγματικότητα, οι δυο τους πέρασαν περισσότερο χρόνο μαζί για λίγες ημέρες. Δεδομένης της απαιτητικής καριέρας και των δύο, θέλησαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα.

Πλέον όμως έχουν επιστρέψει και ο Travis Kelce βρέθηκε και πάλι σε ένα από τα «πόστα» του.

Όχι στο γήπεδο, αλλά στο podcast που κάνει με τον αδερφό του, με τίτλο «New Heights». Ακούγοντας το τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, μερικοί θαυμαστές του πίστεψαν πως άφησε να ξεφύγουν κάποια σημαντικά νέα. Ο αδερφός του μάλιστα, Jason, τον παρότρυνε να αλλάξει θέμα πριν πει πολλά.

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, οι αδελφοί αθλητές συζήτησαν για… διαμάντια εργαστηρίου. Καθώς οι δυο τους συζητούσαν για τα είδη των πολύτιμων λίθων που παράγουν τα εργαστήρια, ο Travis έφερε στην κουβέντα έναν άλλο επαγγελματία αθλητή.

Ο λόγος για τον Victor Wembanyama, για τον οποίο είπε αστειευόμενος: «Αυτός ο τύπος φτιάχτηκε σε ένα εργαστήριο εκεί στη Γαλλία. Διαμάντια που έχουν φτιαχτεί σε εργαστήριο, αυτός είναι ένας παίκτης του ΝΒΑ που έχει μεγαλώσει σε εργαστήριο. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να φτιάξω και εγώ το δικό μου διαμάντι» κατέληξε. Προφανώς, άφηνε υπονοούμενο για το παιδί που θέλει να φέρει στον κόσμο.

Ο αδερφός του ωστόσο, αντιλαμβανόμενος την τροπή που θα έπαιρναν τα πράγματα, προσπάθησε να το «σώσει». «Μην το κάνεις αυτό», παρακάλεσε τον αδελφό του. «Μη δώσεις τροφή στους συνωμοσιολόγους, σε παρακαλώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα