Travis Kelce: Δωρεάν δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 1 εκατ. δολ. για την Taylor Swift

12:36 19/1/2024 - Πηγή: InStyle

Οι φήμες θέλουν τον Travis Kelce και την Taylor Swift να αρραβωνιάζονται μέχρι το καλοκαίρι. Έτσι, για να γλυτώσουν το ψάξιμο, ένας κοσμηματοπώλης προσφέρει στον Travis Kelce δωρεάν ένα δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 1 εκατ. δολαρίων.

Ο Steven Singer, με έδρα τη Φιλαδέλφεια, δήλωσε στο Page Six:

“Αναγνωρίζω ότι το πιο διάσημο ζευγάρι παγκοσμίως έχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά στην επιλογή δαχτυλιδιών αρραβώνων, σε περίπτωση που αποφασίσουν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Αν το κάνουν, θα ήταν τιμή μου να βοηθήσω να σχεδιάσουν ένα πραγματικά εξαιρετικό δαχτυλίδι αποκλειστικά γι’ αυτούς“.

i want someone to look at me the way taylor swift looks at travis kelce pic.twitter.com/x9T53itywI

— ava (@thinktayvis) January 19, 2024

Και ο Singer εξήγησε γιατί αισθάνεται διατεθειμένος να κάνει αυτήν την προσφορά: “Η κόρη μου είναι φανατική θαυμάστρια της Taylor Swift και θαυμάζουμε όχι μόνο την ίδια αλλά και τις αξίες που πρεσβεύει”.

“Ίσως, χαρίζοντάς τους το δαχτυλίδι των ονείρων τους, να είναι λίγο πιο εύκολο να εξασφαλίσουμε εισιτήρια για την επόμενη περιοδεία της“, πρόσθεσε ο γενναιόδωρος κοσμηματοπώλης.

Μάλιστα, εξέθεσε και την ιδέα που έχει για το δαχτυλίδι. Με διαμάντια σε στυλ Art Deco, 7,5 καρατίων, σμαραγδένιας κοπής Earth Born, χειροποίητο σε πλατίνα, θα ήταν ένα εξαιρετικό στυλ, σημείωσε.

“Με άχρωμα, αψεγάδιαστα, αληθινά διαμάντια”, συνέχισε.

Αν το πλούσιο ζευγάρι επέλεγε να πληρώσει την τσουχτερή τιμή του, ο Steven Singer είπε ότι θα δώριζε τα χρήματα σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής τους.

.

Keywords
Τυχαία Θέματα