Treat Williams: Νεκρός ο ηθοποιός στα 71 του έπειτα από δυστύχημα με μοτοσικλέτα

09:17 13/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Treat Williams, πρωταγωνιστής του Everwood και του Hair, πέθανε έπειτα από δυστύχημα με μοτοσικλέτα. Ήταν 71 ετών.

Ο θάνατος του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε στο PEOPLE το βράδυ της Δευτέρας από τον επί 15 χρόνια ατζέντη του, Barry McPherson.

“Σκοτώθηκε σήμερα το απόγευμα. Έκανε αριστερά ή δεξιά [και] ένα αυτοκίνητο τον έκοψε”, λέει ο McPherson.

“Είμαι απλά συντετριμμένος. Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος.”

Working with Treat Williams in Mamet’s “Speed the Plow” at Williamstown in ‘91 was the start of great friendship. Damn it, damn it.
Treat, you were the best. Love you. pic.twitter.com/WSZVBcOYWG

— Justine Bateman (@JustineBateman) June 13, 2023

“Ήταν ο ηθοποιός του ηθοποιού. Οι κινηματογραφιστές τον λάτρευαν. Ήταν η καρδιά του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970“, πρόσθεσε ο McPherson. “Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος. Ήταν πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που του έκλεισα. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα”

Ο Jacob Gribble, επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Ντόρσετ, Βερμόντ, λέει στο PEOPLE ότι το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα γύρω στις 5 μ.μ. στον αυτοκινητόδρομο 30 από το Long Trail Auto κοντά στο Dorset, Vermont.

Treat Williams, who played Dr. Andrew “Andy” Brown on “Everwood,” died following a motorcycle accident, according to his agent Barry McPherson. He was 71.https://t.co/gZXvWqQg1R

NBC New York (@NBCNewYork) June 13, 2023

Σύμφωνα με τον Gribble, στο περιστατικό ενεπλάκησαν μόνο ένα αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα του Williams. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριβε και δεν είδε τη μοτοσικλέτα. Ο Gribble είπε ότι ο μοτοσικλετιστής ήταν το μόνο άτομο που τραυματίστηκε και κλήθηκε ελικόπτερο για να τον μεταφέρει αεροπορικώς σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Treat Williams (@treat.williams2)

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Μάντσεστερ ανταποκρίθηκε και έστησε τη ζώνη προσγείωσης για το ελικόπτερο. Άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ανταποκρίθηκαν περιλάμβαναν την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ανατολικού Ντόρσετ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ρούπερτ.

He had it all.
Smart.
Talented.
Funny.
Charming.
Successful.
Handsome.
Compassionate.
Heart of gold.
And that name… Treat Williams.

He truly and deeply cared about what’s going on here in America and around the world. Climate change, social justice, freedom, truth, tolerance…… pic.twitter.com/7cKP4nETTz

— Billy Baldwin (@BillyBaldwin) June 13, 2023

Η πολιτειακή αστυνομία του Βερμόντ εξέδωσε επίσης δελτίο Τύπου αργότερα τη Δευτέρα, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητα του Williams και τις λεπτομέρειες σχετικά με το δυστύχημα. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι η έρευνα βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και τα μέλη της ομάδας θα επιστρέψουν στο σημείο της σύγκρουσης για να συνεχίσουν την έρευνα.

Η μακρόχρονη καριέρα του ηθοποιού χρονολογείται από το 1975, όταν έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο θρίλερ Deadly Hero. Από εκεί και πέρα, άρχισε να αναλαμβάνει περισσότερους κινηματογραφικούς ρόλους, μεταξύ των οποίων το 1976 το The Ritz και το The Eagle Has Landed.

Το 1979, η καριέρα του Williams έφτασε στο αποκορύφωμα όταν πρωταγωνίστησε ως George Berger στην ταινία Hair, η οποία βασίστηκε στο μιούζικαλ του Broadway. Ο ρόλος αυτός του χάρισε τελικά την πρώτη του υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα ως νέος σταρ της χρονιάς – ηθοποιός. Αργότερα κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού σε κινηματογραφικό δράμα για τον ρόλο του στην ταινία Prince of the City του 1981.

Το 2002, άρχισε να υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Andrew “Andy” Brown στη σειρά Everwood του The WB. Πρωταγωνίστησε στη σειρά και για τις τέσσερις σεζόν, και μάλιστα κέρδισε υποψηφιότητα για βραβείο SAG για εξαιρετική ερμηνεία από άνδρα ηθοποιό σε δραματική σειρά το 2003-04.

Με περισσότερους από 120 τίτλους στο όνομά του, η καριέρα του Williams επεκτάθηκε σε τέσσερις δεκαετίες με εμφανίσεις σε ταινίες όπως το 1941 του Steven Spielberg και το Heart of Dixie, και τηλεοπτικές σειρές όπως τα Blue Bloods, The Late Shift, Chicago Fire και Chesapeake Shores.

Ο Williams εμφανίστηκε επίσης σε διάφορα έργα της Hallmark, όπως τα The Christmas House, Beyond the Blackboard, Safe Harbor και Chasing a Dream, καθώς και στις σειρές του Netflix Dolly Parton’s Christmas on the Square και The Noel Diary.

Keywords
Τυχαία Θέματα