William Levy: Άφησε τα… ίχνη του στη Λεωφόρο της Δόξας στην Αλμερία – Η συγκίνησή του

19:32 7/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο William Levy έλαβε τιμητικό βραβείο στο κλείσιμο του XXII Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αλμερίας (FICAL). Ο Κουβανοαμερικανός ηθοποιός άφησε τα ίχνη του σε μια δεύτερη Λεωφόρο της Δόξας (Paseo de la Fama).

Η πρώτη, γνωστή ως Paseo de las Estrellas, είναι αφιερωμένη σε σταρ που έχουν κάνει γυρίσματα στην Αλμερία. Μεταξύ άλλων υπάρχουν τα ονόματα των Sophia Loren,

Arnold Schwarzenegger, Max Von Sydow, Terry Gilliam, Omar Sharif και Álex de la Iglesia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Festival de Cine de Almería (@festivalmeria)

Το Paseo de la Fama είναι ένας νέος χώρος, ανοιχτός σε διασημότητες που δεν έχουν άμεση διασύνδεση με την Αλμερία. Εκεί ο Levy άφησε τα… τσιμεντένια ίχνη του, τις παλάμες του, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου σε μία συγκινητική τελετή με όλη την οικογένεια στο πλευρό του.

Το βράδυ έλαμψε στο κόκκινο χαλί, όπου στο γκαλά λήξης του FICAL παρέλαβε ένα νέου τύπου τιμητικό βραβείο. Με αυτό το φεστιβάλ επιβραβεύει “τη δημοτικότητα μιας διεθνούς τηλεοπτικής προσωπικότητας”.

O Levy λίγες ημέρες μετά τη συγκινητική τελετή, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την τιμή που του έκαναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη William Levy / Actor Producer (@willevy)

Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: “Ευχαριστώ Ισπανία, ευχαριστώ Αλμερία για την τόση αγάπη. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να ζήσω μια τόσο ξεχωριστή στιγμή με την οικογένειά μου και τους ανθρώπους μου που με στήριξαν και μου έδωσαν τόση αγάπη. Ευχαριστώ την Αντιπροσωπεία της Almería και το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Almería FICAL γι’ αυτήν την αναγνώριση στην καριέρα μου.”

Και πρόσθεσε: “Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Ευχαριστώ όλους τους φαν που ήταν εκεί και μου έδειξαν την αγάπη τους όπως πάντα, είστε οι καλύτεροι. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που με συντροφεύει και είναι πάντα δίπλα μου και ευχαριστώ Κύριε μου για όλες τις ευλογίες σου. Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου”.

Ποιος είναι ο William Levy

Ο William Levy είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και σέξι σταρ της Λατινικής Αμερικής. Του έχουν δώσει το παρατσούκλι του Brad Pitt του Μεξικό, καθώς πρωταγωνιστεί σε σαπουνόπερες που παράγονται στη χώρα.

O Wiliam Levy γεννήθηκε στην Αβάνα στην Κούβα στις 29 Αυγούστου 1980. Μετανάστευσε με την οικογένειά του στο Μαϊάμι της Φλόριντα όταν ήταν 14 χρόνων. Μετά τη φοίτησή του στο λύκειο, σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων με υποτροφία μπέιζμπολ στο Πανεπιστήμιο St. Thomas για δύο χρόνια. Αργότερα πήγε στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει υποκριτική και συνέχισε τις σπουδές του στο Μαϊάμι και την Πόλη του Μεξικό.

Ο Levy εργάστηκε ως μοντέλο για το πρακτορείο Next Models και εμφανίστηκε για πρώτη φορά, ως ηθοποιός, σε 2 θεατρικές παραστάσεις το 2002. Συμμετείχε σε δύο reality show, που μεταδόθηκαν από το Telemundo: Isla de la Tentación και Protagonistas de Novela 2, κάτι που τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Telemundo (@telemundo)

έχει πάρει μέρος σε θεατρικές παραστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο, σε δύο ταινίες, αρκετές τηλεοπτικές σειρές και σε δέκα τηλενουβέλες, μεταξύ των oποίων το “Μαρία Άγγελέ Μου.” Έχει ανακηρυχθεί τέσσερις φορές “καλύτερος ηθοποιός” και “καλύτερος νέος ηθοποιός.”

Ο William Levy διατηρεί σχέση με την Αμερικανομεξικάνα ηθοποιό Elizabeth Guiterez,με την οποία έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Christopher Alexander και μία κόρη, την Kailey Alexandra.

Έχει κυριαρχήσει συχνά στις λίστες του People en Español με τους 20 ή τους 50 πιο σέξι άνδρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα