Xριστίνα Παππά: Οι τρυφερές ευχές στον γιο της για τα γενέθλιά του – “Σε ηλικία μόλις 16 ετών, έφερα στον κόσμο ό,τι πιο όμορφο”

16:32 16/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η Χριστίνα Παππά με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχήθηκε στον γιο της Δημήτρη, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ανέβασε μια σειρά κοινών φωτογραφιών με τον γιο της από διαφορετικές ηλικίες και τις συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

“Πριν από χρόνια, μικρό κοριτσάκι σε ηλικία μόλις 16 ετών, έφερα στον κόσμο ότι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου συμβεί , έφερα στον κόσμο τον πρίγκιπα μου, τον μονάκριβο γιο μου @pappasd ! 16 Ιουλίου, η πιο σημαντική μέρα

της ζωής μου, Χρόνια πολλά γιε μου με υγεία, ευλογία, τύχη! Η Παναγία να είναι πάντα δίπλα σου να σε προστατεύει!

Κάθε μέρα που περνάει σε καμαρώνω, και με κάνεις υπερήφανη. Ο μικρός μου πρίγκιπας , που είναι γιος, σύζυγος, ΜΠAΜΠΑΣ! Να θυμάσαι ότι είμαι πάντα δίπλα σου, σε ότι και ΑΝ συμβεί. Σ’ αγαπώ όσο τίποτα αλλά στον κόσμο, και ας φωνάζω πολλές φορές , όπως κάθε Μανούλα το ξέρει , είναι μόνο για το καλό σου! Να χαίρεσαι τη μπεμπούλα μας και την Άννα! #happybirthday! Είσαι όλη μου η ζωή ! Σ’ ΑΓΑΠΩ”, έγραψε η Χριστίνα Παππά στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Pappa (@pappachristina)

Να σημειωθεί ότι χθες είχε γενέθλια η σύζυγος του Δημήτρη Παππά, Άννα Μπεζάν, με την οποία έχει αποκτήσει τη μικρή Χριστίνα, που έχει ξετρελάνει τη γιαγιά της.

Χριστίνα Παππά: Οι ευχές στη νύφη της Άννα Μπεζάν για τα γενέθλιά της – “Σ΄αγαπώ πολύ, η μαμά σου”

Keywords
Τυχαία Θέματα