Zayn Malik: Η φωτογραφία με μυστηριώδη γυναίκα που προκάλεσε φρενίτιδα

23:38 8/7/2023 - Πηγή: InStyle

Φρενίτιδα προκάλεσε ο Zayn Malik όταν ανέβασε μια πολύ προσωπική φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, όπου ποζάρει αγκαλιά με μια μυστηριώδη ξανθιά γυναίκα.

Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ο πρώην σύντροφος της Gigi Hadid με την οποία έχει και μια κορούλα, πλησίαζε τη γυναίκα, το πρόσωπο της οποίας δεν φαίνεται, καθώς εκείνη τύλιγε το χέρι της γύρω από τον λαιμό του.

Μόνο τα ξανθά μαλλιά της φαίνονται και τα περιποιημένα νύχια της, ενώ το ζευγάρι έδειχνε αρκετά οικείο μεταξύ του, με τους θαυμαστές του πρώην σταρ

των One Direction να επιμένουν ότι έχουν καταλάβει την ταυτότητά της.

Οι ακόλουθοι του Zayn Malik μοιράστηκαν τη θεωρία τους για την ταυτότητα της γυναίκας, με πολλούς να υποθέτουν ότι δεν ήταν άλλη από τη Selena Gomez.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)

Πρόσφατα η popstar ανέβασε φωτογραφίες όπου ποζάρει με ξανθά μαλλιά και κόκκινα νύχια, με αρκετούς ακολούθους να πιστεύουν ότι πρόκειται για τη Selena.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez)

Ένας έγραψε: “Γιατί νιώθω ότι αυτή είναι η Selena” ενώ ένας άλλος σημείωσε: “Αυτό είναι απλά εικασία αλλά η Selena ήταν στο Παρίσι το ίδιο και ο Zayn. Όταν ήταν εκεί ήταν ξανθιά με κόκκινα νύχια. Selena είσαι εσύ;”, και ένας τρίτος συνέχισε: ‘Όχι εγώ που ψάχνω τα χέρια της Selena για να δω αν ταιριάζουν.”

Ωστόσο, δεν πείστηκαν όλοι οι θαυμαστές, ενώ ένας άλλος επεσήμανε ότι ο Zayn θα μπορούσε να προωθεί ένα νέο μουσικό βίντεο. Έγραψαν: “Παιδιά, οι ΜΟΝΕΣ αναρτήσεις που έχει στο feed του αυτή τη στιγμή είναι για τη νέα του μουσική. Είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι μέρος του μουσικού βίντεο και είναι ηθοποιός σε αυτό.”

“Γιατί να έχει μόνο μουσικά πράγματα, διαγράφοντας όλα τα άλλα, και μετά να λέει αχ να ποστάρω για μια νέα κοπέλα. Φαίνεται αμφίβολο!”

Ο Zayn είναι πολύ κλειστός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και στο παρελθόν έχει βγει με τη σταρ των Little Mix Perrie Edwards και το μοντέλο της Victoria Secret Gigi Hadid.

Keywords
Τυχαία Θέματα