Zendaya: Γιατί έκανε unfollow τους πάντες στο Instagram;

17:30 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Ένα «μαζικό» unfollow έκανε η Zendaya στο Instagram. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου, η βραβευμένη ηθοποιός έκανε unfollow τους πάντες. Μάλιστα, όταν λέμε τους «πάντες», εννοούμε ακόμα και τον Tom Holland. Δηλαδή, τον φίλο της και συμπρωταγωνιστή της στο Spider-Man.

Η Zendaya άφησε το

Instagram feed της ως είχε, προς μεγάλη χαρά των 184 εκατομμυρίων followers της. Η τελευταία της ανάρτηση περιείχε μια διαφημιστική καμπάνια για την επερχόμενη νέα της ταινία «Challengers». Σε αυτή, υποδύεται μια πρώην επαγγελματία τενίστρια που έγινε προπονήτρια. Έτσι, βοηθάει τον σύζυγό της να επιτύχει στο τένις, μόνο και μόνο για να νικήσει σε αγώνα εναντίον του πρώην συντρόφου της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

«Challengers- 26 Απριλίου», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης. «Εύχομαι σε όλους ένα όμορφο νέο έτος».

Η Zendaya έκανε τους πάντες unfollow στο Instagram

Η ηθοποιός του Euphoria δεν έχει ακόμη εξηγήσει την απόφασή της να κάνει unfollow σε όλους. Οπότε η πρόθεση πίσω από την «εκκαθάριση» στα social media δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί.

Ίσως να ήταν απλώς μια απόφαση για το νέο έτος. Ή για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη περιοδεία προώθησης της νέας της ταινίας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν χώρισε, καθώς έχει αφήσει μια φωτογραφία με τον σύντροφό της. Σε αυτή, βλέπουμε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Ο Holland κοιτάζει την κάμερα ενώ κρατάει την Zendaya στην αγκαλιά του. Εκείνη κοιτάζει αλλού, χαμογελώντας.

«Εύχομαι τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια σε αυτόν που με κάνει ευτυχισμένη» είχε γράψει η ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι η Zendaya και ο Holland άρχισαν να βγαίνουν αφού γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Spider-Man: Homecoming. Ενώ και οι δύο A-listers κρατούσαν τη σχέση τους ιδιωτική για αρκετό καιρό, όλα τελικά αποκαλύφθηκαν τον Ιούλιο του 2021, όταν τους εντόπισε ο φακός των paparazzi.


Keywords
Τυχαία Θέματα