Αdele: Υποστηρίζει την Taylor Swift και τον σύντροφό της Travis Kelce – Δείτε για ποιο λόγο

20:02 11/2/2024 - Πηγή: InStyle

Η Adele στέλνει μηνύματα στήριξης στην Taylor Swift.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης της στο Λας Βέγκας, η 35χρονη Adele δήλωσε ότι η Swift έκανε το NFL “πιο ευχάριστο για να το παρακολουθεί κανείς”.

Η Adele

υποστηρίζει την Taylor ενάντια σε εκείνους που την επικρίνουν για την παρουσία της σε αγώνες του NFL. Να θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια πηγαίνει στους αγώνες για να υποστηρίξει το αγόρι της, Travis Kelce.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε από ένα fan account στο X, (πρώην Twitter), η Adele μιλάει στο κοινό σχετικά με τις επικρίσεις που δέχεται η Swift. Ανέφερε επίσης ποια ομάδα θέλει να κερδίσει το Super Bowl του 2024.

“Νομίζω ότι θέλω να κερδίσουν οι Chiefs,” δήλωσε η Adele στο βίντεο.

@adelestats Adele ending all the brads and chads #adele #taylorswift #superbowl #fyp #viral #swifttok #cheifs #real ♬ original sound – adele

“Επίσης όλοι εσείς που διαμαρτύρεστε για την παρουσία της Taylor στον αγώνα, αποκτήστε επιτέλους ζωή – είναι ο φίλος της!” είπε η Adele μιλώντας για τον Kelce.“

Mάλιστα, όταν το είπε αυτό η Adele περισσότερες επευφημίες ξέσπασαν στο θέατρο.

“Στην πραγματικότητα, το έκανε λίγο πιο ευχάριστο να το παρακολουθείς, επειδή όπως είπα, δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει,” πρόσθεσε η Adele.

Εν τω μεταξύ, η Swift σύμφωνα με πηγές θα παρακολουθήσει το Super Bowl για να υποστηρίξει τον φίλο της Kelce. Η ομάδα του, οι Kansas City Chiefs θα αντιμετωπίσει τους San Francisco 49ers την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα