Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν το 2019

1/9 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις πασχαλινές διακοπές του στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ, εκεί όπου και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29/4 και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2/9 Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Λίγο καιρό αφού ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το
πρώτο τους παιδί, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ότι παντρεύτηκαν. 3/9 Dasha Zukova - Σταύρος Νιάρχος: Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγους μήνες, με τον 33χρονο να είχε κάνει την πρόταση γάμου στη Zhukova σε γνωστό μπαρ της Νέας Υόρκης, κατά της διάρκεια του party γενεθλίων της. Τελικά, οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο 4/9 Justin Bieber - Hailey Baldwin: Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού διοργανώθηκε στο πολυτελές resort, Montage Palmetto Bluff της Νότιας Καρολίνας και έδωσαν το παρών 154 καλεσμένοι, ανάμεσα τους celebrities όπως οι Kendall Jenner, Camila Morrone και Joan Smalls. 5/9 Nick Jonas - Sophie Turner: Παντρεύτηκαν κρυφά διοργανώνοντας μια μικρή τελετή στο Las Vegas. Η επίσημη δεξίωση του γάμου τους έγινε στο Παρίσι. 6/9 Zoe Kravitz - Karl Glusman: Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου στο Παρίσι. 7/9 Heidi Klum - Tom Kaulitz: Το ζευγάρι έχει παντρευτεί από τον Φεβρουάριο του 2019, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση τον Ιούλιο 8/9 Ο διάσημος σχεδιαστής, Marc Jacobs, παντρεύτηκε με τον σύζυγο του, Char Defrancesco, τον Απρίλιο του 2019 9/9 Jennifer Lawrence - Cooke Maroney: Οχτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους –που έγινε τον περασμένα Φεβρουάριο- η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, διοργανώνοντας μια πολύ λαμπερή τελετή για τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους. Ο γάμος του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/10) στο Ρόουντ Άιλαντ στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport.

Τη χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν λίγοι οι celebrities -τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό- που αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Κάποιοι γάμοι από αυτούς είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φλας των paparazzi και άλλοι έγιναν σε στενό οικογενειακό κύκλο και μαθεύτηκαν μέρες μετά.

Στη παραπάνω gallery συγκεντρώσαμε όλους τους διάσημους που αποφάσισαν να βάλουν στεφάνι μέσα στο 2019.

Δείτε επίσης τα ζευγάρια που ο έρωτας τους… χτύπησε τη πόρτα το 2019

1/7 Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik: Μπορεί μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο τους να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, οι φωτογραφίες όμως που τους απεικονίζουν να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται αποδεικνύουν ότι ζουν έναν μεγάλο έρωτα. 2/7 Kaia Gerber και Pete Davidson: Ο Pete και η Kaia, η συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε μια επίδειξη μόδας του Alexander Wang τον Μάιο και από τότε άρχισαν να συναντιούνται πιο ρομαντικά. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατάνε ένα πιο χαμηλό προφίλ. 3/7 Camila Cabello και Shawn Mendes: Μπορεί το νεαρό ζευγάρι να είχε επιλέξει το πρώτο καιρό να κρατήσει κρυφή τη σχέση του, πλέον όμως το ζευγάρι κάνει πιο συχνές δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανατίζει διαρκώς σε τρυφερά στιγμιότυπα. Senorita Videoclip 4/7 Keanu Reeves και Alexandra Grant: Ο Keanu Reeves δεν είχε φωτογραφηθεί με κάποια σύντροφό του εδώ και 20 χρόνια, αλλά φαίνεται ότι στα 55 του ένιωσε ότι ήρθε η στιγμή να περπατήσει στο κόκκινο χαλί με την σύντροφο του η οποία πρόκειται για τη 46χρονη καλλιτέχνιδα, Alexandra Grant. Δεν είναι νέος έρωτας αλλά αξίζει μια θέση στη λίστα μας! 5/7 Gigi Hadid και Tyler Cameron: Η Gigi Hadid και ο Tyler Cameron φαίνεται πως διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους. Οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά και περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Πριν από λίγους μήνες. πηγή του People ανέφερε πως οι δυο τους επέλεγαν να κάνουν πιο χαλαρά βήματα στη σχέση τους γιατί δεν θέλανε να πιεστούν και να χαλάσουν αυτό που έχουν δημιουργήσει. 6/7 Miley Cyrus και Cody Simpson: Μια από τις καλύτερες φάσεις περιόδους της σχέσης τους φαίνεται πως διανύουν η Miley Cyrus και ο Cody Simpson, αφού όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι είναι…full in love και πλέον δεν το κρύβουν. 7/7 Liam Hemsworth και Gabriella Brooks: Ο Liam Hemsworth, μετά τον χωρισμό του με την Miley Cyrus, φαίνεται πως έχει προχωρήσει τη ζωή του, αφού τον περασμένο Οκτώβριο ακουγόταν πως είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια με την ηθοποιό Madisson Brown, ενώ αυτή τη περίοδο βγαίνει με το μοντέλο, Gabriella Brooks.

Keywords
Τυχαία Θέματα