Αυτή είναι η νέα προσθήκη στην οικογένεια της Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez απέκτησε ένα καινούριο κατοικίδιο και μας το σύστησε με τον ωραιότερο τρόπο.

Το περασμένο Σάββατο η JLo παρουσίασε στους θαυμαστές της την πρόσφατη προσθήκη στην οικογένειά της, μέσω ενός post. Το νέο μέλος της Lopez family είναι ένα χαριτωμένο γατάκι, το οποίο ονομάζεται Hendrix. Μόλις είδαμε λοιπόν το

βίντεο που ανέβασε η διάσημη τραγουδίστρια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, ομολογούμε ότι μας έφτιαξε την ημέρα.

Η Halle Berry μίλησε για την κακοποιητική σχέση με τον πατέρα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

“Από εδώ ο… #Hendrix!!!!” έγραψε και πρόσθεσε δυο emojis – μια γάτα και ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στο σύντομο βίντεο, η Jennifer Lopez ζουμάρει στο σαλόνι της και εστιάζει στο γλυκό pet της. Εκείνο με τη σειρά του παρατηρεί τον χώρο γύρω του και κοιτάζει με θαυμασμό τους γιορτινούς στολισμούς. Στο background ακούγεται το διαχρονικό και αγαπημένο τραγούδι Rockin’ Around the Christmas Tree, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο X-mas κλίμα.

Η Kourtney Kardashian απάντησε στους haters με τον καλύτερο τρόπο

Η Jen και τα 13χρονα δίδυμά της, ο Max και η Emme, έχουν επίσης τον Tyson: είναι ένα goldendoodle κουτάβι και το αγαπούν πολύ.

Introducing … #Hendrix!!!! ‍ pic.twitter.com/EqPTNFmPaV

jlo (@JLo) December 11, 2021

Ειδικά αυτές τις γιορτές το επίκεντρο της προσοχής της Jennifer είναι η οικογένειά της. Σχεδιάζει μάλιστα μαζί με τον σύντροφό της Ben Affleck, να περάσουν μαζί τα Χριστούγεννα και να κάνουν εκείνες τις ημέρες όσο πιο ξεχωριστές γίνεται για τα παιδιά τους. “Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι ακριβώς θα κάνουν, αλλά επιθυμούν τόσο να είναι μαζί με όλα τα παιδιά όσο και να περάσουν χρόνο οι δυο τους” αποκάλυψε μια κοντινή πηγή του ζευγαριού.

Η Beyoncé γιόρτασε τα γενέθλια του Jay-Z με μία εμφάνιση 32 χιλιάδων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, Jennifer Lopez,afti, Jennifer Lopez