Αυτοτρολάρεται ο Arnold Schwarzenegger – Η πρώτη φωτογραφία μετά την τοποθέτηση βηματοδότη

18:03 29/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Arnold Schwarzenegger δεν χάνει το κέφι του, καθώς αναρρώνει από την τοποθέτηση βηματοδότη.

Ο 76χρονος Terminator ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, θέλοντας να αστειευτεί με την περιπέτεια υγείας του, έχοντας μια συσκευή στη θέση της καρδιάς, που ήταν συνδεδεμένη με την καρδιά του. Ένα καλώδιο ένωνε το αυτί του με τον βηματοδότη.

Εκφράζοντας

την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη των θαυμαστών του, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: “Σας ευχαριστώ! Έχω λάβει τόσα πολλά ευγενικά μηνύματα από όλο τον κόσμο, αλλά πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει αν ο βηματοδότης μου θα δημιουργήσει προβλήματα με τη σεζόν 2 του FUBAR. Αποκλείεται. Θα είμαι έτοιμος να κάνω γύρισμα τον Απρίλιο” διαβεβαίωσε ο Schwarzenegger.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του, μετά την τοποθέτηση του βηματοδότη του. Τρεις ημέρες νωρίτερα, ο σταρ είχε αποκαλύψει στο podcast του ότι του τοποθετήθηκε βηματοδότης την περασμένη Δευτέρα, αφού προηγουμένως είχε υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς.

Δήλωσε στο επεισόδιο ότι πλέον έχει μέσα του ένα “μηχανικό μέρος”, όπως ακριβώς ο χαρακτήρας του Terminator, και δήλωσε ότι θα πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από το γυμναστήριο. Τώρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, αποκαλύπτοντας έναν χρονοδιακόπτη δυναμίτη “ΚΙΝΔΥΝΟΣ: ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ” που είναι συνδεδεμένος στο στήθος του, σε μια εκδήλωση του χιούμορ του.

Keywords
Τυχαία Θέματα