Αμάνικα & Chic! Πώς να φορέσουμε τα γιλέκα αυτή την περίοδο

10:17 25/4/2024 - Πηγή: InStyle

Το γιλέκο αποτελεί ένα από τα πιο πολυδιάστατα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Και πόσο μάλλον τώρα που ο καιρός θέλει ένα πρακτικό πανωφόρι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ ελαφρύ. Από τα δομημένα και εντυπωσιακά μέχρι τα άνετα και πλεκτά, τα γιλέκα δεν παύουν ποτέ να προσθέτουν στιλ και άνεση σε κάθε εμφάνιση. Ωστόσο, με την ποικιλία τους μπορεί να προκαλούν και σύγχυση στην επιλογή. Σήμερα όμως, θα σας δώσουμε εφτά διαφορετικά looks, με εφτά διαφορετικά

γιλέκα για να τα δοκιμάσετε αυτές τις μέρες.

7 είδη αμάνικωνΔομημένοΚοντό ΠλεκτόΛινόΠλεκτό με ΚουμπιάOversizedPrintedUtilityΔομημένο

Τα δομημένα γιλέκα αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για να προσθέσουμε έναν αέρα κομψότητας σε ένα ατημέλητο ντύσιμο. Τα φοράμε με τζιν για ένα ανέμελο αποτέλεσμα, ή τα συνδυάζουμε με ένα σετ για μια πιο κομψή εμφάνιση. Το ανδρόγυνο στιλ του πάει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BLESSING (@being_a.blessin)

Κοντό Πλεκτό

Τα κοντά πλεκτά γιλέκα είναι ιδανικά για μια άνετη και χαλαρή εμφάνιση. Μπορούμε να τα φορέσουμε μόνα τους ως ένα άνετο τοπ ή να κάνουμε layering με balloon μανίκια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Safaâ Alban Lloyd (@safaalloyd)

Λινό

Τα λινά γιλέκα προσφέρουν έναν ιδανικό συνδυασμό κομψότητας και άνεσης για τους ζεστούς μήνες. Τα τζιν και οι μίντι φούστες είναι ιδανικές επιλογές για να τα συνοδεύσουμε, αλλά τα φορέματα είναι αυτά που δίνουν το κάτι παραπάνω.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Ocran (@nicoleocran)

Πλεκτό με Κουμπιά

Οι στρώσεις είναι το κλειδί! Δοκιμάζουμε να φορέσουμε το γιλέκο πάνω από ένα απλό μπλουζάκι και κάτω από ένα σακάκι ή και αυτό σκέτο για πιο δροσερές εμφανίσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hannah Baxter (@hannahbaxward)

Oversized

Αν έχετε κουραστεί να φοράτε το γιλέκο σας σαν με μίνι φορέματα, δοκιμάστε να το φορέσετε πάνω από ένα πουκάμισο με κουμπιά ή ακόμα κι ένα oversized t-shirt. Πόσο πιο cool να δείξει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Printed

Τα γιλέκα με έντονα μοτίβα είναι ιδανικά γιατί δίνουν μια νότα ζωντάνιας και ενδιαφέροντος σε κάθε σύνολο. Από τα λεοπάρ μέχρι τα φλοράλ ή τα γεωμετρικά, ένα printed γιλέκο μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εικόνα από βαρετή, εντυπωσιακή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Brown (@sarabrowndesign)

Utility

Είναι γνωστά για τον λειτουργικό τους χαρακτήρα και την cool όψη τους. Παρόλα αυτά τα utility jackets έχουν μετατραπεί στο πιο hot κομμάτι της street wear μόδας και μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε γιατί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yas (@yasontheinternet)

Keywords
Τυχαία Θέματα