Άνεση και κομψότητα: 3 ζευγάρια flat παπούτσια που θα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

10:05 3/9/2020 - Πηγή: InStyle
1/3 FLAT LEATHER SHOES WITH CHAINDETAILS39.95 EUR ZARA 2/3 FLAT LEATHER SHOES WITH CHAINDETAILS39.95 EUR ZARA 3/3 SQUARE-TOE LOAFERSDETAILS22.95 EUR ZARA

Οι λόγοι που τα λατρεύουμε είναι άπειροι. Αναβαθμίζουν κάθε μας εμφάνιση. Μπορούν να αναβαθμίσουν ακόμα

και το πιο απλό μας σύνολο, ενώ πολλές από εμάς πρώτα επιλέγουμε τα παπούτσια και μετά τα ρούχα που θα φορέσουμε. ‘Ισως να φταίει που έχουμε δει πολλές φορές όλες τις σεζόν του Sex and the City και έχουμε ταυτιστεί με την Carrie Bradshaw και την αγάπη της στα παπούτσια.

Σε κάθε περίπτωση, τα παπούτσια, flat και ψηλοτάκουνα, είναι το Νο1 αγαπημένο μας αξεσουάρ. Εκείνα που έχουν όμως μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας, είναι τα παπούτσια που φοράμε καθημερινά, δηλαδή τα flat παπούτσια που μας κάνουν να νιώθουμε άνετα όσες ώρες κι αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

Επειδή λοιπόν αυτή την περίοδο, οι περισσότερες γυναίκες ανανεώνουμε τη γκαρνταρόμπα μας με must have κομμάτια, εμείς σας προτείνουμε τρία ζευγάρια loafers από τη νέα συλλογή της Zara, τα οποία είναι κατάλληλα για all day εμφανίσεις. Ταιριάζουν με φορέματα, κοστούμια, φούστες και τζιν παντελόνια, ώστε να ετοιμάζεσαι πάντα εύκολα και γρήγορα.

Keywords
Τυχαία Θέματα