Ανέτ Αρτάνι: Λυπάμαι που η Britney Spears νιώθει συνεχώς την ανάγκη να με δυσφημεί

Μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears για τη σχέση της με τον Justin Timberlake και την άμβλωση που είχε κάνει, οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θεωρούν πως η μεγάλη επιτυχία που κυκλοφόρησε τότε “Εverytime” αναφέρεται σε εκείνο το διάστημα της ζωής της.

Το συγκεκριμένο τραγούδι κυκλοφόρησε

πριν 13 χρόνια και όπως πολλές φορές μοιράστηκε η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια και συν-δημιουργός Ανέτ Αρτάνι, το έγραψαν μαζί σε μια δύσκολη περίοδος της Spears.

Η στιχουργός Ανέτ Αρτάνι αποκάλυψε στο TMZ τι πραγματικά ισχύει με το τραγούδι. Η Βritney Spears δεν τραγουδά για την εγκυμοσύνη της από τον Justin Timberlake αλλά όπως αποκαλύπτει η Αρτάνι το τραγούδι αφορούσε τους χωρισμούς τους και κυρίως τον δικό της και όχι το αγέννητο παιδί της pop star όπως άρχισε να γράφεται στα social media. Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια αφήνει όμως ένα ενδεχόμενο στο να ισχύουν οι θεωρίες των θαυμαστών της, καθώς η ίδια δεν συμμετείχε στο μουσικό βίντεο με τις εικόνες μιας γυναίκας που γεννάει, οπότε είναι πιθανό να σχετίζεται με την απόφαση που πήραν με τον Τimberlake να τερματίσει την εγκυμοσύνη της.

Η Αρτάνι δήλωσε αρκετές φορές σε προηγούμενες συνεντεύξεις της πως είναι πολύ απογοητευμένη από την Britney η οποία δηλώνει πως έγραψε μόνη της το συγκεκριμένο τραγούδι.

Με μια ανάρτηση της στο Ιnstagram θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματα της γύρω από τις πρόσφατες αποκαλύψεις του βιβλίου της Britney καθώς και τους λόγους που αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στο TMZ και να δώσει τις δικές της εξηγήσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annet Artani (@annetaki)

“Σε όσους είναι θαυμαστές της Βritney σας στέλνω αγάπη όπως στέλνω και σε αυτήν. Το να μου κάνουν μερικές ερωτήσεις για θέματα που έχουν ήδη καλυφθεί σε ένα βιβλίο για μένα ΔΕΝ είναι επικερδές. Η συζήτηση στο tmz δεν μου έδωσε χρήματα. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου ζω στην αλήθεια, διδάσκω σε παιδιά με ειδικές ανάγκες πώς να βρίσκουν θεραπεία στη μουσική, σώζω ζώα. Τραγουδάω, γράφω, αρραβωνιάζομαι, ευτυχώς με έναν σπουδαίο άνθρωπο, και έχω το μεγαλύτερο δώρο όλων- τον γιο μου.

Εκτός από το μίσος που δέχθηκα, δεν με ωφελεί να πηγαίνω στο tmz. Έκανα τη δική μου καριέρα στο εξωτερικό και ευτυχώς έφυγα από τα φώτα της δημοσιότητας. Πήγα στην τηλεόραση για να υποστηρίξω όλους τους στιχουργούς που έχουν δεχτεί bullying και κακοποίηση, που δεν τους έχει δοθεί η ευκαιρία να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Πήρα τα credits για το Everytime, γιατί το παρουσιάσαμε μαζί σε μια αίθουσα γεμάτη κόσμο ως το τραγούδι ΜΑΣ αφού το γράψαμε μαζί όταν ήμασταν φίλες που ταλαιπωρούσαμε τους άνδρες.

Λυπάμαι που η Britney νιώθει συνεχώς την ανάγκη να με δυσφημεί

Γράφω μουσική από παιδί και πήγα στο κολέγιο με υποτροφία από το #bmg. Αυτό κάνω και είναι το πώς ένας τραγουδοποιός εκφράζει τα συναισθήματά του. Είναι η θεραπεία ΜΑΣ. Αν λοιπόν κάποιος σας έλεγε ότι τα συναισθήματά σας ξεχύθηκαν σε ένα τραγούδι, μια ιστορία, οτιδήποτε, δεν ήταν καν δικά σας για να σας κλέψουν τα συναισθήματα και το ταλέντο σας, δεν θα θέλατε να σηκωθείτε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας; Τι θα έλεγες στο παιδί σου αν του συνέβαινε; Θα έλεγα στον γιο μου να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να δώσει το καλό παράδειγμα.

Απέφευγα να υποστηρίξω τον εαυτό μου για σχεδόν 20 χρόνια, αλλά έρχεται μια στιγμή που αποφασίζεις να μιλήσεις.

Αναγνωρίζω ότι κανείς δεν θέλει να ακούσει ποτέ για κάποιον που θαυμάζει να προσπαθεί να αρνηθεί ή να είναι κακός με κάποιον, αλλά ως άνθρωποι, ΟΛΟΙ έχουμε ελαττώματα. Παρόλα αυτά, προσεύχομαι για αυτήν και συνεχίζω να στέλνω φως, αγάπη και συγχώρεση. Κι εγώ αγαπώ την Britney και θέλω την επιτυχία της” έγραψε η Αρτάνι.

Britney Spears: Σοκάρει με την αποκάλυψη ότι έκανε έκτρωση επειδή ο Justin Timberlake δεν ήθελε να γίνει πατέρας

Keywords
Τυχαία Θέματα