Αγγελική Νικολούλη: Το ηχηρό μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών

Η Αγγελική Νικολούλη επέλεξε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσα από την εκπομπή της για τη βία κατά των γυναικών. Η 25η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των γυναικών. Έτσι, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Όπως είπε η Αγγελική Νικολούλη: “Σήμερα που ξημερώνει 25 Νοεμβρίου είναι η διεθνής ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Η εκπομπή έχει αναδείξει θέματα με θύματα γυναίκες που είχαν εμφανιστεί σαν απλές εξαφανίσεις, οι υποθέσεις τους. Και με τη βαθιά έρευνα

αποδείχθηκαν δολοφονίες. Προσπαθούμε να στηρίξουμε τις γυναίκες όσο μπορούμε....”

Όπως συνέχισε: “14 παρουσιάστριες του καναλιού, ανάμεσά τους και εγώ, στέλνουμε, με πρωτοβουλία του Mega, το δικό μας μήνυμα στις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια. Κάνουμε κάτι πολύ απλό, το σήμα για να βοηθήσει, υψώνοντας την παλάμη μας ως ένδειξη αλληλεγγύης σε όσες βρίσκονται σε κίνδυνο.

“Δυνάμωσε τη φωνή σου”, η καμπάνια του Mega για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Την έχουν αγκαλιάσει οι τηλεθεατές και οχι μόνο. Όσο μπορούμε να βοηθάμε και να βρισκόμαστε στο πλευρό αυτών που μας έχουν ανάγκη.”

Keywords
Τυχαία Θέματα