Άννα Βίσση: “Ξανά” μαζί με τον Νίκο Καρβέλα – “Μια αγάπη υπερβολική σε μια σχέση καρμική”

11:27 18/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Άννα Βίσση επεφύλασσε μία μουσική έκπληξη για τους θαυμαστές της.

Η απόλυτη σταρ συνεργάζεται ξανά με τον Νίκο Καρβέλα σ’ ένα σημαδιακό τραγούδι, το “Ξανά” που έχει γράψει ο συνθέτης και πρώτη φορά τραγούδησε ο Σάκης Ρουβάς το 1994, για το άλμπουμ του “Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας”.

Η Άννα Βίσση ανέβασε ένα σύντομο κλιπ στον λογαριασμό της στο TikTok όπου τη βλέπουμε να τραγουδά το “Ξανά” μαζί με τον Νίκο Καρβέλα. Αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι το τραγούδι

αυτό το έγραψε ο Νίκος Καρβέλας για τη σχέση τους, όταν οι δυο τους χώρισαν. Πλέον το τραγουδούν μαζί, εννοώντας κάθε του λέξη.

“Ο Νίκος κι εγώ, εμείς, μια αγάπη υπερβολική σε μια σχέση καρμική. Το τραγούδι γράφηκε απο εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τωρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη. Με αγάπη για τους «ομοιοπαθείς» ” επισημαίνει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο η Άννα Βίσση.

@annavissiofficial

Once in a lifetime … Ο Νίκος κι εγώ , εμείς , μια αγάπη υπερβολικη σε μια σχέση καρμική . Το τραγούδι γράφτηκε απο εκείνον για μας όταν χωρίσαμε και τωρα το τραγουδάμε μαζί εννοώντας κάθε του λέξη Με αγάπη για τους « ομοιοπαθείς»

original sound – annavissiofficial

Το θρυλικό δίδυμο είχε ποζάρει μαζί στο στούντιο πριν από μερικές ημέρες προαναγγέλλοντας τα νέα πράγματα που ετοίμαζαν. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν χαρίσει στην ελληνική μουσική τεράστιες επιτυχίες εδώ και δεκαετίες.

“Ξανά…στο στούντιο. Και ξανά μαζί στις συναυλίες 10 και 12 του Ιούλη Θεσσαλονίκη και Αθήνα !” είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησής της τότε και είχε υπονοήσει την επανεκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial)

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος τα 50 χρόνια καριέρας και όπως έχει ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους θα κάνει τρεις συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο το καλοκαίρι για να το γιορτάσει και βέβαια από το πλευρό της δεν μπορεί να λείπει ο Νίκος Καρβέλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα