Από το γραφείο για κοκτέιλ: 6 εντυπωσιακά looks για όλη την ημέρα

13:27 23/2/2024 - Πηγή: InStyle

Στον σύγχρονο ρυθμό ζωής, η ανάγκη για ευέλικτες και πολυλειτουργικές στιλιστικές επιλογές είναι ουσιώδης. Μεταξύ των αναγκών της καθημερινότητας και των κοινωνικών υποχρεώσεων, η μετάβαση από το γραφείο σε ένα κοκτέιλ πάρτι μπορεί να απαιτήσει ένα αίσθημα άψογου στιλ και ευελιξίας. Θέλουμε με λίγα λόγια, εντυπωσιακά looks που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε στιγμής. Από την πρωινή επαγγελματική εμφάνιση έως την λαμπερή βραδινή έξοδο. Μπορούμε να το πετύχουμε πιστεύετε;

Κλος φούστα με φούτερ

Η κλος

φούστα, με την αέρινη κίνησή της πάει τέλεια με το χαλαρό φούτερ, προσδίδοντας μια ατίθαση αίσθηση στον κλασικό ρυθμό της καθημερινότητας. Η ανατροπή των στιλιστικών κανόνων δημιουργεί ίσως τα πιο εκρηκτικά σύνολα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Παντελόνι γραφείου και ψηλοτάκουνα

Το cigarette παντελόνι σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι κάτι πολύ κλασικό για το γραφείο. Η σοφιστικέ του αύρα ωστόσο, το κάνει απλά ακαταμάχητο και η κομψότητά του ξεχωρίζει ακόμα και στα πιο πολυπληθή κλαμπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Rivière-Sieber (@ariviere)

Μίνι μαύρο φόρεμα

Το μίνι μαύρο φόρεμα, αιώνιο σύμβολο της φινέτσας, αναδεικνύει τη γοητεία και την ευφυΐα ενός φορέματος που περνά μηνύματα με απλότητα και ένταση. Επιλέγουμε ένα σε cute γραμμή και το συνδυάζουμε με μαύρο καλσόν που θα το κάνει κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Rose Cliteur (@clairerose)

Φούστα με παγιέτες και casual τοπ

Η λάμψη των παγιέτων, σε συνδυασμό με ένα casual τοπ, λειτουργεί πάντα! Η αντίθεση μεταξύ του λαμπερού και του χαλαρού δίνει αυτό το «κάτι» παραπάνω χωρίς καν να προσπαθήσουμε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem)

Newspaper φόρεμα

Ένα αναπάντεχο φόρεμα φτιαγμένο από… εφημερίδες. Με τα κατάλληλα παπούτσια, θα το βλέπαμε και σε επαγγελματικά meetings αλλά και στο μπαρ της γειτονιάς. Το φόρεσε η Carrie Bradshaw, το φόρεσε η Emily Ratajkowski, επομένως γιατί όχι και εμείς!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Μεταλλικό παντελόνι και t-shirt

Τέλος, αν θέλετε παντελόνι, μπορείτε να ποντάρετε στο μεταλλικό! Το στιλ του είναι τόσο ιδιαίτερο, που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Όσο για το πάνω μέρος, βάλτε φαντασία. Σχεδόν όλα ταιριάζουν με αυτό, ακόμα και τα πιο τολμηρά. Εσείς, να έχετε τόλμη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα