Από το Παρίσι με αγάπη- Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά έτσι όπως τις είδαμε στο street style

12:21 5/3/2024 - Πηγή: InStyle

Κάθε χρόνο, η Εβδομάδα μόδας του Παρισιού αναδεικνύει νέες τάσεις και επαναπροσδιορίζοντας τον ορισμό του στιλ. Ως το σημαντικότερο γεγονός στον καλλιτεχνικό χάρτη της Πόλης του Φωτός, η Paris Fashion Week αποτελεί πύλη για την εξέλιξη της μόδας, όχι μόνο στα ρούχα αλλά και στα μαλλιά.

Το street style στους δρόμους του Παρισιού αναδεικνύει μια εκπληκτική ποικιλία πρωτότυπων και προχωρημένων trends. Φέτος, οι νέες τάσεις στα μαλλιά αποπνέουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και αυθεντικότητας. Από τα ιδιαίτερα κομμένα και χρωματισμένα κοντά κουρέματα μέχρι τις αέρινες, φυσικές μπούκλες, η parisian σκηνή αναδεικνύει τη δύναμη της ατομικής έκφρασης μέσω του στιλ. Ποια ξεχωρίσαμε;

Οι 6 πιο hot τάσεις στα μαλλιάWet BobΦυσικές ΜπούκλεςΚόκκινο της ΦράουλαςΚρουέλα ντε ΒιλBlunt Bangs70s ΜάκροςWet Bob

Αυτή η τάση αγκαλιάζει τα μαλλιά με μια υγρή λάμψη, δημιουργώντας ένα εφέ που αποπνέει sexiness. Το κοντό καρέ αποκτά μια νέα διάσταση όταν τα κατάλληλα προϊόντα το κάνουν υπέρ-γυαλιστερό και σύγχρονο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Fashion Week (@parisfashionweek)

Φυσικές Μπούκλες

Η φυσική ομορφιά της μπούκλας αποτελεί ένα διαχρονικό στοιχείο της θηλυκότητας και της εκφραστικότητας. Αυτή η τάση αναδεικνύει την αυθεντική υφή των μαλλιών, δημιουργώντας ένα αέρινο, αβίαστο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@claireguillon)

Κόκκινο της Φράουλας

Το κόκκινο χρώμα της ζουμερής φράουλας είναι η τάση που φέρνει τη ζωντάνια και τον παλμό της άνοιξης στα μαλλιά. Από φωτεινές ανταύγειες μέχρι έντονα χρώματα, το συγκεκριμένο κόκκινο προσφέρει μια δραματική και παιχνιδιάρικη αίσθηση στο look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jeremyneuvillephotography

Κρουέλα ντε Βιλ

Αυτή η κλασική, κυματιστή υφή μαλλιών είναι ένα από τα πιο διαχρονικά και εντυπωσιακά χτενίσματα. Όμως, εμείς δεν μιλάμε για αυτό το στοιχείο της αγαπημένης μας κακιάς. Γιατί το χαρακτηριστικό στοιχείο της Κρουέλα δεν είναι άλλο από τη διχρωμία του άσπρου και του μαύρου. Ναι, θα είναι τάση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Val (@valslooks)

Blunt Bangs

Οι ευθείες φράντζες είναι η τάση που προσδίδει δυναμικότητα και δομημένη αισθητική στο χτένισμα. Αυτή η επίπεδη κοπή προσθέτει μια έντονη εκκεντρική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Τις δοκίμασε και η Zendaya.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Fashion Week (@parisfashionweek)

70s Μάκρος

Με έμπνευση από τα απαλά, μακριά μαλλιά της δεκαετίας του ’70, το trend αυτό επαναφέρει το ρετρό-chic στον κόσμο της μόδας. Με μακριά, ομοιόμορφα κύματα, τα μαλλιά αποκτούν μια ελεύθερη και εκλεπτυσμένη αισθητική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clara Berry (@clara.berry)

Keywords
Τυχαία Θέματα