Από τον Harry Styles στον Tom Hardy και από την Taylor Swift στη Rihanna – Αυτές είναι οι πιο ‘ντροπιαστικές’ φωτογραφίες τoυς στα social media

20:28 27/8/2023 - Πηγή: InStyle

Όλοι έχουμε φωτογραφίες που θα θέλαμε να ξεχάσουμε ότι υπάρχουν και αρκετοί έχουμε κάνει το λάθος να τις μοιραστούμε στα social media. Φυσικά και οι σταρ δεν διαφέρουν.

Πολλοί από τους διάσημους έχουν άτυχες στιγμές τις πρώτες μέρες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν πόζαραν χαλαρά. Κάποιοι είναι αγνώριστοι ενώ άλλοι έχουν αλλάξει ελάχιστα στο πέρασμα του χρόνου.

Από τις περίφημες selfies με εσώρουχα του Tom Hardy μέχρι το προφίλ “It’s All About Me” της Kendall

Jenner στο MySpace, πολλοί σταρ έχουν φωτογραφίες και στιγμές που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν και η MailOnline τις φέρνει στην επιφάνεια.

Harry Styles

Πριν αποκτήσει φήμη στο The X Factor ως μέλος των One Direction, ο Harry Styles είχε λογαριασμό σε έναν από τους πρώτους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης: Myspace. Ο τραγουδιστής, 29 ετών σήμερα, μοιράστηκε συγκινητικές παιδικές φωτογραφίες του μαζί με τη μεγαλύτερη αδελφή του Gemma, 32 ετών.

Στην ενότητα “Σχετικά με εμένα” του προφίλ του, ο 13χρονος Harry περιέγραψε τον εαυτό του ως “αθλητικό” και είπε ότι ψάχνει να κάνει φίλους στην ιστοσελίδα. Παρουσιάζοντας τον εαυτό του, ο σταρ έγραψε: “Γεια σας, είμαι ο Harry. Πηγαίνω στο Holmes Chapel Comp και είμαι στην 9η τάξη. Ζω στο Holmes Chapel με τη μαμά μου και την αδελφή μου.”

Απαντώντας στην ερώτηση “Ποιον θα ήθελα να γνωρίσω”, ο Harry έγραψε: “SUPERMAN!!!”

Credit: Pinterest

Μοιράστηκε επίσης μερικές επεξεργασμένες selfies του εαυτού του σε στιλ pop art από τις μέρες πριν από τη φήμη του. Σε μια άλλη ανάρτηση από τις παλαιότερες μέρες του στο Instagram, ο Harry δημοσίευσε μια φωτογραφία της μπαταρίας του iPhone του στο 69% και έγραψε: “Χαχα.”

Tom Hardy

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα παλιά ανήκει στον Tom Hardy.

Ο 45χρονος ηθοποιός, του οποίου το πραγματικό πλήρες όνομα είναι Edward Thomas Hardy, είχε την τάση να μοιράζεται selfies με τον εαυτό του με τα εσώρουχά του τις ημέρες του Myspace.

Στην ενότητα “Σχετικά με εμένα” ο σταρ του κινηματογράφου περιέγραφε τον εαυτό του ως “αλαζόνα” και “εγωκεντρικό” αλλά και “ευέλικτο” και “επίμονο.”

Έγραψε: “Είμαι εδώ για να ζήσω και να δώσω ό,τι μπορώ για να θρέψω παρά για να πάρω και να προχωρήσω, εξελίσσομαι και είμαι ευθύς, είμαι ηθοποιός για να ζήσω υιοθετώντας χαρακτήρες για χρήματα, είναι μια γλώσσα στην οποία γεννήθηκα, πάντα ήθελα να είμαι κάποιος άλλος.

tom hardy’s myspace era pic.twitter.com/yOix39DnAv

— َ (@bestomhardy) January 2, 2022

Είμαι ευγνώμων, αλαζόνας, εγωκεντρικός, επίμονος, πολύπλευρος, ειλικρινής, έντιμος, πιστός, αγαπητός, ευγενικός, συνεπής, αξιόπιστος, εστιασμένος, υπερήφανος, παθιασμένος και τρελός.

‘Έχω ένα κεφάλι σαν μπάλα ντίσκο. Αν πω ότι θα κάνω κάτι, εκτός αν δεν μπορώ απολύτως να το κάνω, θα γίνει.“

Tom Hardy’s MySpace era- not for the faint-hearted pic.twitter.com/MbwGfwmKZy

— Conrad Barwa (@ConradkBarwa) October 18, 2021

Μεταξύ των άλλων που δημοσίευσε ο Tom περιλαμβάνεται μια φωτογραφία του χωρίς μπλούζα που κρατάει ένα ψεύτικο όπλο και ένα στιγμιότυπο με τον εαυτό του με πορτοκαλί σλιπ.

Kendall Jenner

Πριν γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα στον κόσμο, η Kendall έκανε εξάσκηση για τη μελλοντική της καριέρα, ποζάροντας για έντονα επεξεργασμένες selfies από την κρεβατοκάμαρά της.

Έχοντας κληρονομήσει την προτίμηση της οικογένειάς της για τα φώτα της δημοσιότητας, το εισαγωγικό μήνυμα της Kendall στο προφίλ της έγραφε: “It’s All About Me.” Η φωτογραφία του προφίλ της ήταν ένα επεξεργασμένο στιγμιότυπο της ίδιας ως 16χρονης Το αστέρι της Kendall ήταν ήδη σε άνοδο σε αυτό το σημείο, καθώς ήταν μέλος του καστ της οικογενειακής της εκπομπής Keeping Up With The Kardashians.

Kylie and Kendall Jenner had such strong myspace game pic.twitter.com/XuuNSb91L6

— Luke Bailey (@imbadatlife) January 22, 2015

Ωστόσο, θα περνούσαν μερικά ακόμη χρόνια μέχρι να αναλάβει έναν πιο σημαντικό ρόλο στην εκπομπή και να γίνει διάσημη ως μοντέλο.

Kylie Jenner

Η μικρότερη αδελφή της Kendall, η Kylie, μπήκε επίσης στο Myspace και έμοιαζε σχεδόν αγνώριστη σε μερικά από τα εφηβικά της στιγμιότυπα. Σε μια φωτογραφία, η μελλοντική μεγιστάνας του μακιγιάζ είχε τα μαλλιά της σε στιλ “emo”, καθώς κοίταζε μουτρωμένη την κάμερα.

Στο προφίλ της, η σταρ περιέγραφε τον εαυτό της ως “χαρούμενο” και έδωσε στο προφίλ της τη διεύθυνση URL “kyliesalollypop.” Από τότε η Kylie έχει τελειοποιήσει την τέχνη των social media και αυτή τη στιγμή είναι ο τέταρτος λογαριασμός με τους περισσότερους followers στο Instagram με 398 εκατομμύρια followers.

Taylor Swift

Πριν γίνει παγκόσμια σταρ, η Taylor Swift ήταν σαν κάθε άλλος έφηβος που ανέβαζε selfies και βίντεο με τον εαυτό της στο Myspace και το YouTube. Η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η σταρ από τον εαυτό της στο Myspace την δείχνει να κατσουφιάζει στην κάμερα ενώ φοράει ένα μπλουζάκι που έγραφε: “Garland Elementary School Spelling Bee Champion.” Ακόμα και τότε, η Taylor είχε ξεκάθαρη συνείδηση της εικόνας της, όπως δείχνει ένα σχόλιο που έστειλε σε φίλη της.

taylor swift rlly went from being a spelling bee champion to being the best songwriter-artist of the decade pic.twitter.com/5j56Nc3UJ5

— ; (@corneliastve) September 27, 2022

Η φίλη της τραγουδίστριας δημοσίευσε μια φωτογραφία της σταρ που δεν της άρεσε και η σταρ έγραψε ένα μήνυμα διατάζοντάς τη να την κατεβάσει.

Έγραψε: “Αυτή η φωτογραφία μου είναι χάλια. Αυτό είναι χάλια, κατέβασέ το. Δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό εκτός από το να με κάνει να φαίνομαι κακάσχημη. Θέλω να κατέβει τώρα, αλλά σ’ αγαπώ.“

Rihanna

Όπως όλοι μας, έτσι και η Rihanna δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα vintage φίλτρα των social media που ήταν δημοφιλή τότε. Η σταρ μοιράστηκε μια throwback χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της που τραβήχτηκε στη γενέτειρά της, τα Μπαρμπέιντος, μαζί με μια φίλη της. Ήταν εντυπωσιακή με μαλλιά βαμμένα σε ξανθό μελί.

Keywords
Τυχαία Θέματα