Απολαμβάνουμε το σπίτι μας τις γιορτές με τη Nef-Nef Homeware

4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Μπήκαμε στην τελική ευθεία.

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα να ξεκινήσει η εορταστική άδεια και να περάσουμε στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι μας! Ο προσωπικός μας χώρος θα γίνει σύντομα εστία για οικογένεια, φίλους και αγαπημένους. Κι έτσι, προσθέτουμε τις απαραίτητες πινελιές για να τον διακοσμήσουμε με τις καλύτερες προδιαγραφές.

Η Christmas Collection της Nef-Nef Homeware έχει όλα όσα επιθυμούμε για να μετατρέψουμε το σπίτι σε ένα χώρο ζεστασιάς

και άνεσης, μεταφέροντας τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τη διακόσμηση. Αστέρια, χιονονιφάδες, έλατα, στολίδια, σχέδια βγαλμένα από παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες ιστορίες, στολίζουν το κάθε δωμάτιο και μας αλλάζουν τη διάθεση. Χρώματα και μοτίβα συνδυασμένα με την παράδοση – πράσινο, κόκκινο, καρό – αλλά και λευκό με λάμψεις χρυσού που προσδίδει πολυτέλεια, εκφράζουν υπέροχα τόσο το κλασικό όσο και το μοντέρνο στιλ.

Τα αγαπημένα μας diffusers από την Nef-Nef Homewear με τα αρώματα που ηρεμούν τις αισθήσεις. Και ξέρετε πόσο σημαντικές είναι οι μυρωδιές για να δημιουργήσουμε αναμνήσεις…

Στη Nef-Nef Homewear θα βρείτε επίσης και φανελένια σεντόνια και παπλωματοθήκες, για να τυλιχτούμε τα πρωινά και τις νύχτες με xmas στλ. Γούνινα ριχτάρια και μαλακές κουβέρτες που προσδίδουν ζεστασιά θα πηγαινοέρχονται από τον καναπέ, στο κρεβάτι σας. Γιατί η αλήθεια είναι πως αυτή θα είναι η μεγαλύτερη διαδρομή που θα κάνουμε. Από το σαλόνι για ταινία, στο υπνοδωμάτιο για απόλυτη χαλάρωση και power-naps.

Και για τους οικοδεσπότες και τις οικοδέσποινες που τους απασχολεί η μαγειρική και το art de la table… Γιορτινά αξεσουάρ στην κουζίνα μετατρέπουν το μαγείρεμα σε απόλαυση, ενώ τραπεζομάντηλα, ράνερ και σουπλά ντύνουν το πιο ιδιαίτερο γιορτινό τραπέζι. Εμπνευστείτε, συνδυάστε δημιουργήστε και αφεθείτε στη μαγεία των γιορτών. Με τη Nef-Nef Homeware!

Keywords
Τυχαία Θέματα