Αθλητική φόρμα: 5 εναλλακτικά styling tips για να τη φορέσετε με cool τρόπο

20:19 21/8/2022 - Πηγή: InStyle

Σίγουρα, το athleisure styling αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας και βολικά, εδώ που τα λέμε. Συντροφεύει την καθημερινότητά μας και προσφέρει άνεση, αλλά κι έναν cool αέρα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται η αθλητική φόρμα στην οποία βασίζεται και η συγκεκριμένη αισθητική να φοριέται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Το mix&match μπορεί να κάνει θαύματα και να αποθεώσει το fashion piece με τρόπο μοναδικό. Μάλιστα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ και κομμάτια, θα φορέσετε την αθλητική φόρμα μέχρι και σε βραδινή έξοδο!

Credit:
Amina Muaddi/Instagram

Glam athleisure: κι όμως, αν τολμήσετε να μπερδέψετε τα στιλ χτίζοντας πάνω στην αθλητική φόρμα, το αποτέλεσμα θα είναι ultra δυναμικό και stylish. Μη φοβηθείτε τις πούλιες, μη φοβηθείτε τις υπερβολικές λάμψεις και τα βραδινά pieces και προπάντων, μη φοβηθείτε τα ψηλοτάκουνα παπούτσια σε συνδυασμό με τη φόρμα! Λατρεύουμε το mix&match και στη συγκεκριμένη περίσταση λειτουργεί άψογα.

Credit: Sofia Boman/Instagram

Athleisure στα φούτερ: με μίνι σορτς που βολεύει και καθαρά αθλητικά sneakers που παραπέμπουν σε outfit γυμναστηρίου. Μια ενδυμασία τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια που μας λύνει τα χέρια κυριολεκτικά, αφού αποτελεί το πιο cool καθημερινό look. Ένα «μεταβατικό» σύνολο που μας μεταφέρει για τα καλά στην καρδιά του φθινοπώρου και που μας βάζει με άποψη στην back to school ατμόσφαιρα.

Credit: Sofia Boman/Instagram

Office attire με αθλητική φόρμα: γίνεται; Κι όμως, γίνεται! Ειδικά όταν έχει τη μορφή καμπάνας και θυμίζει το κλασικό μαύρο παντελόνι. Αν διαθέτετε ένα τέτοιο fashion piece στη γκαρνταρόμπα σας, συνδυάστε το με ένα cool t-shirt σε oversized γραμμή κι ένα ανδρικό blazer και δημιουργήστε το πιο σύγχρονο office look.

Credit: Jordan Grant/Instagram

Colorblocking στα χρώματα του φθινοπώρου: τα μουντά και γλυκά χρώματα της νέας σεζόν κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους, εναρμονίζοντας τα looks μας με το φθινοπωρινό τοπίο. Η αθλητική φόρμα λοιπόν, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να παίξετε με τις αποχρώσεις και να δώσετε μια πολύχρωμη, λιγάκι πιο μελαγχολική νότα στο Σεπτέμβρη σας.

Credit: Emili Sindlev/Instagram

Αθλητική φούστα: τα 90s vibes μετατρέπουν την καθημερινή αθλητική φόρμα σε φούστα, προσφέροντας μια φρέσκια και εναλλακτική εκδοχή της. Αν υπάρχει ένας τρόπος με τον οποίο θα θέλαμε να φορέσουμε φέτος το συγκεκριμένο piece, είναι αυτός. Διαφορετικός και με χαρακτήρα, δίχως αμφιβολία!

Keywords
Τυχαία Θέματα