Χαρές στο Μπουτάν – Η βασίλισσα Jetsun Pema περιμένει το τρίτο της παιδί

10:30 15/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ο βασιλιάς Jigme Khesar Namgyel Wangchuck και η βασίλισσα Jetsun Pema του Μπουτάν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς περιμένουν το τρίτο τους παιδί.

“Οι Μεγαλειότητές τους, ο Druk Gyalpo και η Gyaltsuen είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν την είδηση ότι η Μεγαλειότητά της περιμένει το τρίτο τους παιδί, το οποίο αναμένεται στις αρχές του φθινοπώρου”, ανέφερεται σε ανακοίνωση στο Instagram που μοιράστηκαν ο βασιλιάς και η βασίλισσα. “Οι Μεγαλειότητές τους επιθυμούν να ευχαριστήσουν όλους για τις συνεχείς

ευχές και τις προσευχές τους.”

Ο βασιλιάς Jigme Khesar και η βασίλισσα Jetsun Pema είναι ήδη γονείς δύο μικρών γιων – του πρίγκιπα Gyalsey Jigme Namgyel, 7 ετών, ο οποίος είναι επίσης γνωστός ως ο πρίγκιπας Δράκος ως διάδοχος του πατέρα του, και του πρίγκιπα Jigme Ugyen Wangchuck, 3 ετών, ο οποίος είναι γνωστός ως πρίγκιπας Gyalsey Ugyen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Her Majesty Queen Jetsun Pema (@queenjetsunpema)

Βασιλιάς Κάρολος: Σπάει την παράδοση 900 ετών – Μονάρχες απ’ όλο τον κόσμο στην τελετή στέψης

Η βασίλισσα Jetsun Pema, 33 ετών, και ο βασιλιάς Jigme Khesar, 43 ετών, παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011 και καλωσόρισαν τους γιους τους τα επόμενα χρόνια. Με το παρατσούκλι “ο Will και η Kate των Ιμαλαΐων”, το ζευγάρι αναλαμβάνει παρόμοιους ρόλους και διπλωματικά καθήκοντα.

Το ζευγάρι παρέστη στη στέψη του βασιλιά Κάρολου και της βασίλισσας Camila στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου και η βασίλισσα του Μπουτάν παρευρέθη και στον γάμο του πρίγκιπα Χουσεΐν, διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας, την 1η Ιουνίου. Παρέστη στον γάμο μαζί με την κουνιάδα της, την πριγκίπισσα Euphelma του Μπουτάν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Her Majesty Queen Jetsun Pema (@queenjetsunpema)

Αν το μωρό που περιμένει η βασίλισσα είναι αγόρι, θα γεννηθεί τρίτο στη σειρά διαδοχής του θρόνου του Μπουτάν. Εάν το παιδί είναι κορίτσι, ωστόσο, θα μπορούσε να εκτοπιστεί από έναν μελλοντικό μικρότερο αδελφό. Το σύνταγμα υπαγορεύει ότι οι πρίγκιπες προηγούνται των πριγκιπισσών στη σειρά διαδοχής του χρυσού θρόνου του Μπουτάν.

Keywords
Τυχαία Θέματα