“Χαστούκι” στην Kylie Minogue από τη βρετανική μουσική βιομηχανία – Έξαλλοι οι θαυμαστές της

13:37 30/1/2024 - Πηγή: InStyle

H Kylie Minogue έκανε δυναμική επάνοδο μέσα στο 2023, με το Padam Padam να είναι ένα από τα μεγάλα παγκόσμια hit singles της χρονιάς.

Όμως οι θαυμαστές της απείλησαν με “εξέγερση” αφού δεν κατάφερε να κερδίσει υποψηφιότητα για το “Καλύτερο Διεθνές Τραγούδι” στα επερχόμενα Brit Awards.

OMG … I’m a @BRITs International Artist of the Year nomineeeee! Thank

you, THANK YOU!! #BRITs pic.twitter.com/KEYMPGafq8

Kylie Minogue (@kylieminogue) January 24, 2024

Μπαίνοντας στο X μετά την ανακοίνωση, ένας εξοργισμένος θαυμαστής έγραψε: “Το Padam Padam δεν είναι υποψήφιο για Διεθνές Τραγούδι… Θα εξεγερθούμε”.

Ένας άλλος παραπονέθηκε ότι η μη συμπερίληψη της επιτυχίας της Kylie στην κατηγορία ήταν “απόλυτη παρωδία”.

“Brit Awards γνωρίζετε το τραγούδι Padam Padam ή ζείτε στον Άρη;” σχολίασε ένας άλλος απογοητευμένος fan της Kylie.

Padam Padam not up for International Song

We riot#BRITs

— Alex (@AMG_Review) January 24, 2024

Άλλοι θαυμαστές χαρακτήρισαν τον αποκλεισμό “αηδιαστικό” και “ιερόσυλο”.

Στις υποψηφιότητες για τα Brit Awards στην κατηγορία “Καλύτερο διεθνές τραγούδι” περιλαμβάνονται το “What Was I Made For” της Billie Eilish, το “Daylight” του David Kushner και το “Paint the Town Red” του DojaCat.

HEY @BRITs where is @kylieminogue nomination for Song Of The Year for #PadamPadam #BRITs2024 #Ageism #KylieMinogue #KylieTension

Leroy (@promking73) January 25, 2024

Στην κατηγορία περιλαμβάνονται επίσης το Giving Me του Jazzy, το People της Libianca, το Made You Look της Meghan Trainor και το Flowers της Miley Cyrus.

Το Stick Season του Noah Kahan, το Miss You των Oliver Tree & Robin Schulz, το Vampire της Olivia Rodrigo και το (It Goes Like) Nanana της Peggy Gou είναι επίσης υποψήφια.

Τη λίστα συμπληρώνουν το Calm Down της Rema, το Kill Bill της SZA, το Greedy του Tate McRae και το Water της Tyla.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Minogue (@kylieminogue)

Η Kylie κατάφερε να κερδίσει μια υποψηφιότητα στην κατηγορία “Best International Artist” στα βραβεία, τα οποία είναι παρόμοια με τα ARIAs της Αυστραλίας. Θα αντιμετωπίσει ονόματα όπως η Taylor Swift και η Miley Cyrus. Να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη της υποψηφιότητα για BRIT Award μεσα σε 13 χρόνια.

Υποψήφιοι μαζί με την αυστραλιανής καταγωγής σταρ είναι επίσης οι Asake, Burna Boy, Caroline Polachek, CMAT και Lana Del Rey. Τη λίστα των υποψηφίων της κατηγορίας συμπληρώνουν η Olivia Rodrigo και η SZA.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε μια τελετή στην 02 Arena του Λονδίνου στις 2 Μαρτίου.

Το Padam Padam έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία της Kylie εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια. Τον Νοέμβριο, το τραγούδι της σταρ πήρε μάλιστα το πολυπόθητο βραβείο καλύτερης ποπ κυκλοφορίας στα 37α βραβεία ARIA.

Ήταν το πρώτο ARIA έπειτα από 21 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα