Χωρισμός-βόμβα για Kylie Jenner και Timothée Chalamet;

13:31 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Έντονοι είναι οι φόβοι των θαυμαστών ότι ο Timothée Chalamet και η Kylie Jenner έχουν χωρίσει έπειτα από έναν χρόνο σχέσης.

Ο 28χρονος σταρ και η 26χρονη reality star και επιχειρηματίας διατηρούν μια σχέση χαμηλών τόνων από τις πρώτες μέρες, αλλά το γεγονός ότι οι δυο τους δεν έχουν εντοπιστεί μαζί δημόσια από τον Ιανουάριο, προκάλεσε εικασίες ότι οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Η Kylie

άθελά της τροφοδότησε κάποιες από αυτές τις φήμες χωρισμού όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok την Τρίτη 5 Μαρτίου, το οποίο την έδειχνε να κάνει τις καθημερινές της συνήθειες με την κόρη της Stormi Webster, έξι ετών, και τη μεγαλύτερη αδελφή της Kendall Jenner, 28 ετών.

@kyliejenner

morning

original sound – Kylie Jenner

Ορισμένοι χρήστες των social media ήταν πεπεισμένοι ότι η ανάρτηση ήταν μια προσπάθεια να “λανσάρει μαλακά” έναν χωρισμό, τονίζοντας πόσο καλά τα καταφέρνει μόνη της ως ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει δύο παιδιά και φροντίζει μια συνεχώς επεκτεινόμενη επιχειρηματική αυτοκρατορία.

Οι θαυμαστές του ζευγαριού συνέρρευσαν επίσης στο X είτε για να θρηνήσουν είτε για να επισημάνουν τον ανεπιβεβαίωτο χωρισμό, αν και ούτε ο Timothée ούτε η Kylie έχουν πει κάτι που να δείχνει οριστικά ότι έχουν χωρίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα