Χριστίνα Παππά: «Και να έβλεπα κάτι αρνητικό στη νύφη μου δεν θα το έλεγα στον γιο μου – Τη θεωρώ κόρη μου»

18:25 1/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τη νύφη της, Άννα Μπεζάν και τις κλίκες που υπάρχουν στον χώρο.

«Η σχέση μας με την Άννα πήρε χρόνο, δεν ήταν έτσι από την αρχή. Πέρασε μία δυνατή επιλόχειο κατάθλιψη, οπότε της έδωσα χρόνο και σιγά-σιγά άρχισα να της μιλάω. Της είχα πει: “Θέλεις να σε δω σαν νύφη μου ή σαν κόρη μου;”. Της έλεγα μία συμβουλή και στην αρχή είχε άρνηση, μετά μου έλεγε: “πόσο δίκιο έχεις”», τόνισε η Χριστίνα Παππά

και συνέχισε:

“Τώρα έχει φτάσει σε ένα σημείο που ακούει. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να είναι η γυναίκα του γιου μου, ένα ταλαιπωρημένο, ένα άξιο κορίτσι και να μην την αγαπώ. Τη θεωρώ κόρη μου. Και να έβλεπα κάτι αρνητικό, δεν θα το έλεγα στον γιο μου, γιατί τον επηρεάζω πάρα πολύ”.

Σχετικά με την τηλεόραση, η Χριστίνα Παππά τόνισε: «Η τηλεόραση μου φαίνεται μία από τα ίδια στην επιλογή των προσώπων. Παίρνουν τον έναν παρουσιαστή από εδώ και τον βάζουν σε μία άλλη εκπομπή. Δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι; Ακόμη και σκηνοθέτες του θεάτρου έχουν κλίκες, έχουν κόλλημα στο να χρησιμοποιήσουν πρόσωπα εμπορικά και μη ποιοτικά».

Keywords
Τυχαία Θέματα