Χριστίνα Παππά: “Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός – Οι γυναίκες άνω των 50 πρέπει να επαναστατήσουν”

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. H γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας μίλησε για τον ηλικιακό ρατσισμό, τη μοναξιά και το φλερτ.

“Υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες άνω των 50, όπως είμαι κι εγώ. ,Κάποια στιγμή θα πρέπει κάνουμε την επανάστασή μας γιατί η ζωή δεν έχει ηλικία. Εγώ στην ψυχή μου νιώθω 20. Πίστεψέ με ότι νιώθω τρομερή ενέργεια σαν άνθρωπος”, τόνισε η Χριστίνα Παππά.

“Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί

του «σέξι». Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες θεωρώ ότι ναι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα. Και για την ηλικία μου θεωρώ ότι είμαι πολύ καλά “, συνέχισε.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά μίλησε για το κομμάτι της μοναξιάς: «Μου αρέσει πάρα πολύ η μοναξιά. Αργότερα δεν ξέρω τι θα γίνει. Κουράστηκα να λέω ότι είμαι «ο άνδρας της ζωής μου». Αύριο, μεθαύριο μπορεί κάτι να μου την βαρέσει και να πω «τέλος, φτάνει η μοναξιά». Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία.

Σίγουρα υπάρχουν και στιγμές μοναξιάς που λες «και τώρα τι κάνω;». Οι νεότεροι με φλερτάρουν. Είχα σχέση με άνδρα 12 χρόνια μικρότερό μου, ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω καταλάβει και έχω ανακαλύψει ότι οι μικρότεροι προσέχουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες

Keywords
Τυχαία Θέματα