Χριστίνα Βραχάλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της – Με έκανες να πιστέψω ξανά σε ό,τι θεωρούσα “ματαιωμένο”

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει τις τελευταίες μέρες η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά. Η γνωστή αθλητικογράφος έφερε στον κόσμο την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως έχει αποκαλύψει η Χριστίνα Βραχάλη, θα δώσει στην κόρη της το όνομα Ειρήνη.

Πριν από λίγες ώρες η ευτυχισμένη μητέρα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο. Τις συνόδευσε μάλιστα με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«Το αποτύπωμα του 2023… Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου @stefanoschandakas και την μαία μου @tsiara_eleni

που ήταν συνοδοιπόροι μου σε αυτό το απρόσμενο ταξίδι που η Ειρήνη αποφάσισε να της κρατώ εγώ το τιμόνι.

Την ξαδέρφη μας @xenakigal που μου κρατούσε το χέρι και μου σκουπίζει τα δάκρυα σε όλη τη διάρκεια του τοκετού αλλά και μετά… Την οικογένεια μου @eleana_vrachali @eirinizervouvrachali @vrachalis @georgiabasta που είναι δίπλα μου σε όλες μου τις αποφάσεις με πάντα ανοιχτή μια αγκαλιά.

Την άλλη μου “οικογένεια” @stauroulapoll @penny_in7 @vereniki @maria__karahaliou @danae_loukaki @eirini_dolucky @akis_karagiannis23_unofficial @panos_sourounis που έστησαν πάρτυ στο Μαρούσι.

Άπειρη ευγνωμοσύνη @stavrosntinos την Αγγελικούλα και το “γιατρό” μου… Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σε σένα, που με έκανες να πιστέψω ξανά σε ότι θεωρούσα “ματαιωμένο”… Και σε όσους έστειλαν λίγη από την αστερόσκονη τους ετούτες τις ώρες… Την έλαβα, τη χρειάζομαι και θα σας την επιστρέψω σύντομα πολλαπλάσια…» έγραψε η Χριστίνα Βραχάλη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Vrachali (@christina_vrachali)

Keywords
Τυχαία Θέματα